Guldhund

Direktlänk till inlägg 22 november 2010

Hurra trallala!

Av Ingela Karlsson - 22 november 2010 10:15

Grattis i efterskott till Maria. Andreas syster som i går fyllde år! Det går mot 40... haha


I dag så blev det inga kurser igen då planen var översvämmad. Inte kul för varken hundar eller förare. Så är det på hösten/ vintern det är bara att vänja sig. Men det är trist. Jag saknar det!


Men vi åket bort för att fodra djuren. Baggarna skulle flyttas. De måste byta hage för de är inte rena, de är leriga och de har ju inte vett att gå in i skyddet utan de ligger där ute i geggan! Dårar! Men nu är de i en hage som är bergig så det kan inte bli lika smutsigt! Skönt.


  


Skoja fick hjälpa till att flytta på dem vilket INTE var lätt då de inte vill gå förbi ett geggigt parti. 110 baggar som går runt runt men ändå står still är inte lätt för en liten tjej på 11 månader!


Men vi stöttade och hjälpte henne så gick det bra. Hon var lite olydig, vilket hon lätt blir på baggarna. Hon blir självarbetande och anser jag inte behöver vara med. Tar inte stoppen riktigt! Hade ingen lina med mig heller.


  


I alla fall så arbetade hon jättebra, hon är inte rädd utan hon är på och vill flytta dem till varje pris. Vi jobbar mycket med att itne göra det lätt för sig och bita om de inte flyttar sig direkt, utan ge dem lite tid att vända om, låta dem känna av henne. Det går faktiskt bättre.

Nu är det inte så att hon hugger ej vilt, utan hon nyper om de inte går undan för henne, vilket hon måste kunna. Men jag vill att hon ger dem lite mer tid. Inte så på dem utan lugnt. Och det börja hon förstå nu! Tror jag.


Sedan in till stan. Köpa spackel. Sam köpte saker till hockeyn. Nya inneskor. Jag var på Media Markt för at tlämna in Sams telefon. Kollade in en kamera..... Canon!! Jaja....


    


Sedan till Maria med familj för att fira henne! Det var trevligt förutom att det där jäkla tv spelet alltid går! Så irriterande. Ska prova och sätta mig vid datorn nästa gång! Socialt verkligen.

Maria fixade fika och servade oss. Jättegott smakade det!


Tilde då jo då hon körde med hundarna. Men var rädd för Nike för att hon visade tänerna till Skoja. Så hon vågade inte pussa henne men alla andra. Vi hade fem med oss. Kul att de vill vi ska ta med dem!

Jag tror Viska är favoriten. Hon är ju dessutom galen i barn! Och i Maria.

       


Pratade lite med Bummis som jag tror blir 13 eller 14 år 2011! Hon är så fin! Kungen är Ullas och Safiras bror, Esters morbror, och bebis till Agnes. Han är stor som ett hus och så fiiin!


Sedan hem! Ja jag lyckades fylla denna dag med trots den blev oväntat ledig!

 
 
Ingen bild

Edit

24 november 2010 14:25

Kollat kamera? inte nöjd? *nyfiken*

Ingela Karlsson

1 december 2010 23:21

Nej vi är inte riktigt överens kamerna och jag. Den är nu såld och köpt en 60 D i stället. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela Karlsson - 26 januari 2015 23:02

För er som missat det har jag en ny hemsida och en ny blogg!   Ni hittar mig på: www.ostanvindens.wordpress.com   Välkomna dit! ...

Av Ingela Karlsson - 9 augusti 2014 13:30

I går var det Kanalettans första tillfälle!   Det gick riktigt bra i alla fall och duktia ekipage!   Tack alla inblandade som hjälpte till!   Segra tar en fluga!     I måndags när jag tränade Segra gick det inte bra! Dessa geting...

Av Ingela Karlsson - 5 augusti 2014 14:45

Nu är helgens läger avslutat!   Vi har haft Frida Wallén här i tre dagar som drillat oss i lydnad. Både lydnad, brukslydnad och BSL lydnad!     Hon har dessutom brutit foten så det var osäkert om hon skulle komma då det var så tätt inpå!...

Av Ingela Karlsson - 30 juli 2014 20:15

Ja nu är det länge sedan igen! Önskar jag hade mer tid att blogga. För jag gillar att kunna titta tillbaka.   Mycket har hänt sedan sist. Eller inte.  SM gik av stapeln och det var en lång resa. 70 mil enkel. Men Andreas var med upp och farmo...

Av Ingela Karlsson - 8 juni 2014 13:15

Har under våren gjort fyra starter med Viska! Hon har skött sig riktigt bra! Hon är inte i toppform. Hon är tung i kroppen. Det märks i fartmomenten. I april kändes det inte utan sedan.   Undrar om det är så det visar sig saknaden efter Nike? F...

Ovido - Quiz & Flashcards