Guldhund

Direktlänk till inlägg 21 januari 2011

Härligt är det enda ordet

Av Ingela Karlsson - 21 januari 2011 14:45

I dag har det varit fullt ös hela tiden.

Sam for till skolan. Han ska på disco ikväll. Kul för honom och hans kompisar.


Vi for bort till djuren för vi skulle dela på grupperna nu inför första lamningen. Den kan börja 31 jan men det tror jag inte på som det ser ut i dag. Det drar nog en bit in februari.

Vi plockade ut 37 tackor, gick igenom dem. Klippte klöv på en tacka som behövde det. Ska ju klippa alla snart men vi tog henne redan nu då hon behövde det. De sliter ju inte så mycket under vintern.


Det gick fort. De är så rara. De ska klias och de vill inte gå undan för de ska stå vid en. De är så underbara, varenda en av dem.


De fick lite kraftfoder också. Lite KRAV Havre är deras meny. Halmning var också på dagens lista. Det gillas kan jag säga.


Sedan har jag haft kurs. De andra fortsatte att fixa inför lamning. De städade undan, och började ordna de lammboxar som behöver ses över, och det ser nu allmänt snyuggt ut sägs det. Jag får besiktiga imorgon!

Längtar efter första lammen så mycket. Det är så underbart roligt.


Sedan har vi anmält två st till lammkurs. De ska til länsstyrelsen och lära sig dra ut lamm om det blir bekymmer vid lamning. Jag fixar det inte, lider för mycket med djuret. Huliagen....


Kursen är mitt härliga stads 1 gäng. Ett riktigt bra pass med mycket fokus på svåra saker. De slet riktigt bra och hundarna jobbade kanon. Jag måste säga att alla har ett sådant fint fritt följ!! Det är en fröjd för ögat att se det. Bara gå runt och njuta av synen! Ett fint fritt följ kan ge mig gåshud!


Efter det så far jag och Sara till Norsholm. Hon skulle med och assistera mig. Tack för det Sara, guld värt!

Nike simmade 3 pass 10+5+10 min Ingen streamer i dag. Skoja simmade 2*10 min med streamern på hela tiden.

Viska simmade 2*20 min med streamern hela tiden!

Ett riktigt fint pass av dem alla. Skoja är fantastikt fin i vattnet, fin och stark.

Viska simmar starkt i 40 min, hon tappar inte takten eller så. Hon verkar vara i fin kondis i vattnet. Jag tror aldrig hon varit i så fin form som nu. Känns riktigt bra.

Nike haha ja hon älskar ju att simma. Så hon simmar som en galning. Ska ge henne lite lättare pass en tid nu, kan skönja att ryggen är något sämre sista två veckorna. Så flera pass på henne, och kortare!

Sedan städa snabbt och i väg.

Tur Sara är med och servar med hundhanteringen, annars skulle  de inte kunna simma så mycket!


Sedan hem och äta. Hungrig. Hade lite vänner hemma på mat. Så det blev lite prat och så innan sängen kallade tidigt. Eller vid 24 tiden i alla fall, tidigt för mig!


I morgon är det fodring och annat i agendan!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lotta o Zebban

22 januari 2011 15:10

du är bäst och så e de <3<3<3<3<3

Ingela Karlsson

23 januari 2011 23:33

Tack Lotta! Vad go du är Kram

 
Sarah, Pippi & Wilda

Sarah, Pippi & Wilda

22 januari 2011 15:27

Tack för en kanonträning :) Kan de fina fria följen kanske bero på en fröken som klurar o funderar på lösningar när det inte går som det ska??? <3
Det är bara roligt att följa med, hör av dig nästa gång du behver hjälp :)
Kram

http://flattar.wordpress.com

Ingela Karlsson

23 januari 2011 23:32

Kul träningen var bra!! Tack för det. Jag gör vad jag kan! Fantasi har jag gott om och det behövs när man arbetar med hund.
Jag hojtar i! Kul med sällskap! Kram

 
Malin

Malin

22 januari 2011 16:21

Första sidan var fin, kommer bli intressant att se hur slutresultatet kommer bli!
Glöm inte bort att vila mellan varven. Du är tok för ung för att bli utbränd!
Kram

http://sashaschafer.blogg.se

Ingela Karlsson

23 januari 2011 23:30

Tack för omtanken!!! Ja det ska bli kul att se hur sidan blir! Kram

 
lena,millie,ebba

lena,millie,ebba

22 januari 2011 17:23

Oj, lantisen jag är visst med i både stads 1 och stads 2 gänget ;o)
Ett toppenpass blev det. Är sååååå nöjd !!!!! Bra att hinna nöta lite och få en massa bra tips så man inte kör fast när man kommer hem (....och bara matten skärper till sig går det ju riktigt bra !!! )
Ha en fortsatt toppenhelg
Kram

http://www.goldentjejenmillie.se

Ingela Karlsson

23 januari 2011 23:29

Ja du är nu dubbel stads....
vad skönt du är nöjd med passen!!!
Kram

 
Louise

Louise

23 januari 2011 17:51

SV: Tack Ingela. Ja jag trivs jättebra med kameran, ibland är det svårt att hitta bra inställningar med för det mesta blir det bra. Roligt med lite utmaningar, jag tror jag kommer kunna utvecklas mycket med den här kameran =) Ha det bra !

http://louisek.webblogg.se

Ingela Karlsson

23 januari 2011 23:28

Vad bra du är nöjd. Ja det tar nog lite tid att lära sig den!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela Karlsson - 26 januari 2015 23:02

För er som missat det har jag en ny hemsida och en ny blogg!   Ni hittar mig på: www.ostanvindens.wordpress.com   Välkomna dit! ...

Av Ingela Karlsson - 9 augusti 2014 13:30

I går var det Kanalettans första tillfälle!   Det gick riktigt bra i alla fall och duktia ekipage!   Tack alla inblandade som hjälpte till!   Segra tar en fluga!     I måndags när jag tränade Segra gick det inte bra! Dessa geting...

Av Ingela Karlsson - 5 augusti 2014 14:45

Nu är helgens läger avslutat!   Vi har haft Frida Wallén här i tre dagar som drillat oss i lydnad. Både lydnad, brukslydnad och BSL lydnad!     Hon har dessutom brutit foten så det var osäkert om hon skulle komma då det var så tätt inpå!...

Av Ingela Karlsson - 30 juli 2014 20:15

Ja nu är det länge sedan igen! Önskar jag hade mer tid att blogga. För jag gillar att kunna titta tillbaka.   Mycket har hänt sedan sist. Eller inte.  SM gik av stapeln och det var en lång resa. 70 mil enkel. Men Andreas var med upp och farmo...

Av Ingela Karlsson - 8 juni 2014 13:15

Har under våren gjort fyra starter med Viska! Hon har skött sig riktigt bra! Hon är inte i toppform. Hon är tung i kroppen. Det märks i fartmomenten. I april kändes det inte utan sedan.   Undrar om det är så det visar sig saknaden efter Nike? F...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se