Guldhund

Direktlänk till inlägg 19 mars 2011

Äntligen!!

Av Ingela Karlsson - 19 mars 2011 09:15

I dag har det varit en bra dag, men med tråkiga saker med som jag inte tar upp här och en tråkig tanke som jag tar upp här.....


Varit ute med hundarna men det är ju det vanliga. Ringde Anki om hon skulle ut med hundarna men hon var tyvärr inte hemma. Så jag fick gå själv.


Viska och Skoja har fått lite uppletande. Molle var med men han struntar i bollen. Han bara skäller och biter i Viska... Är Nike med biter han i henne.... Knäppgök.


        


Men i dag änligen har Skoja fått valla. Hon har ju vilat från det i två veckor då hon fick en rejäl smäll på låret. Men hon har simmat och jag har kört lite med Novafonen. Nu har hon varit helt bra ett antal dagar.

Vi körde mest flanker. Korta fösningar, lite balans där hon har börjat slå över lite. Jag har börjat prova att stå bredvid och även bakom och skicka lite. Går ganska bra. Det är tempot.... Nöjd med henne. Min lilla tjej!


Här är hon barnvakt.



Nike är så risig i kroppen nu. Det får mig att funderar över hur det här ska gå i längden. Jag hoppas det är övegående och hon blir normal igen. Hon får känningar i sitt vä knä dessutom.


Det är så orättvist. De som inte är så nogranna med sina hundar klarar sig alltid. De ger lite smärtstillande och så får det vara. Jag lägger verkligen ner min själ i dem!


Men varför ska min Nike få det här? Jag inser ju att hon inte blir så gammal. Får hon vara med till hösten? Klarar hon en vinter? Det gör mig nedslagen. Oroande.


Hur ska det gå med min stjärna? Den vackraste.



Usch ja. Ja annars var det fika med Lorna. Lite babbel och prat. Witch fick pannekaker och våffeler. hihi


I kväll ska vi till syrran och Janne. Ska ha lite fest och äta god mat med Pling och Lasse och min faster och farbror. Ska bli trevligt!


Hundarna ska med förstås!


Sedan kan jag säga att det fungear så  bra med Marielle och Rival. det känns så bra med henne. Han har redan tagit till sig henne och fått tillit. Det vet man när han gnäggar när man kommer. Det är en stor lättnad. Jag har fart illa över att inte ha tid för honom. Men nu känns det toppen!


Och en annan ska, så tjocka tackorna är nu!!!!



 
 
Malin

Malin

21 mars 2011 10:21

Kram på dig. Det är verkligen orättvist. Du gör ju verkligen allt för Nike och ja tror hon känner och uppskattar det!! Fortsätt tänka positivt!
Kram

http://sashaschafer.blogg.se

Ingela Karlsson

23 mars 2011 00:29

Tack Malin. Kram

 
Ingen bild

Carina och Atena

21 mars 2011 14:38

Ja, livet är inte alltid rättvist. Du gör allting för dina djur och dom har tur som hamnat hos dig. Vi håller verkligen tummar och tassar för underbara Nike, hon är verkligen en speciell och härlig hund. Vad roligt att det funkar med fodervärden, förstår att det måste vara en lättnad inte roligt att gå och ha dåligt samvete. Kram

Ingela Karlsson

23 mars 2011 00:28

Tack Carina. Jag tycker det är orättvist att en del ska ha sådan tur. Fast skulle en Nike hamna hos fel person hade hon inte levt i dag. Det är kanske därför ödet la hennes liv i mina händer?
Kram

 
Ingen bild

Lotta Östlund

22 mars 2011 22:14

Åh, vad jag önskar att det ska bli bra med Nike och att guldhund och guldmatte får många guldår tillsammans. Håller tummarna. Kram!!!!

Ingela Karlsson

23 mars 2011 00:27

Tack Lotta. Ja det önskar jag med, men det kommer aldrig bli så.
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela Karlsson - 26 januari 2015 23:02

För er som missat det har jag en ny hemsida och en ny blogg!   Ni hittar mig på: www.ostanvindens.wordpress.com   Välkomna dit! ...

Av Ingela Karlsson - 9 augusti 2014 13:30

I går var det Kanalettans första tillfälle!   Det gick riktigt bra i alla fall och duktia ekipage!   Tack alla inblandade som hjälpte till!   Segra tar en fluga!     I måndags när jag tränade Segra gick det inte bra! Dessa geting...

Av Ingela Karlsson - 5 augusti 2014 14:45

Nu är helgens läger avslutat!   Vi har haft Frida Wallén här i tre dagar som drillat oss i lydnad. Både lydnad, brukslydnad och BSL lydnad!     Hon har dessutom brutit foten så det var osäkert om hon skulle komma då det var så tätt inpå!...

Av Ingela Karlsson - 30 juli 2014 20:15

Ja nu är det länge sedan igen! Önskar jag hade mer tid att blogga. För jag gillar att kunna titta tillbaka.   Mycket har hänt sedan sist. Eller inte.  SM gik av stapeln och det var en lång resa. 70 mil enkel. Men Andreas var med upp och farmo...

Av Ingela Karlsson - 8 juni 2014 13:15

Har under våren gjort fyra starter med Viska! Hon har skött sig riktigt bra! Hon är inte i toppform. Hon är tung i kroppen. Det märks i fartmomenten. I april kändes det inte utan sedan.   Undrar om det är så det visar sig saknaden efter Nike? F...

Ovido - Quiz & Flashcards