Guldhund

Direktlänk till inlägg 29 maj 2011

Viiiiska!

Av Ingela Karlsson - 29 maj 2011 08:45

... har kämpat så fint i dag.


Vi for till Västervik för en start. Carro och jag samåkte. Skoja skulle ha startat men då hon började löpa i onsdags så var det att glömma. Henne hade jag tänkte gå in med och rätta till saker för att stävja saker jag såg lite tendens till i Tranås. Men det blev inte så!


      


Viska i dag då. Vi fick nummer 4.


Det lät runt om oss och smällde lite i dörrar och från motorcyklar. Och det här börjar bli ett problem. Hon reagerar på väldigt mycket. Bildörrar som slår igen, bilar som åker förbi, ett smatter från en MC, en lastbil, flygplan! Precis vad som helst! Det är som hon letar ljud att reagera på. Nu vet jag att det inte är så men det känns så då detta stegras!Men hon kom upp efter lite låghet. Precis innan vi ska göra sitt i grupp så dundrar det till. Tog upp bollen och det lossade lite.

In på sitt i grupp! Satt bra, lite moloken stundvis. Men stilla. Det dundrade i en gång lite grann men det hade gått bra.


Platsen låg och såg vettskrämd ut, men stilla. 


Hon avskyr verkligen dessa gruppmoment! Osäkerheten mot andra hundar!


FF. Tycker hon gick bra där. Som vanligt är min känsla att det inte var så bra som det kanske ser ut. För när jag filmar ser jag att hon inte ser ut som jag känner, hon går oftast bättre än min känsla! Jag behöver filma mer. Men hon var med, lite låg kändes det som ibland. 10 p fick vi alla fall.Dummen Det gjorde hon superfint. Hon gjorde ALLA skiften! Vilket var mitt mål i dag! Tror vi fick 10 p.


Inkallning. Bra tycker jag. Vill ha mer tryck i henne. Men när jag ser på elithundarna överlag så behöver de inte springa kraftfullare än vad hon gör, vanlig galopp är ok för att få en 10 p. Vet inte vad jag fick där. Men jag ska ha mer fart!!!! KÄMPA för det ska vi.


    


Rutan. Herregud. Det straffar sig att träna för mycket fart och låååånga rutor! Superfint konskick. Det gick så in i helvete fort in i rutan! Så jag stannade innan hon var inne i rutan. Hon sladdar ur rutan. Får dirrigera in henne. Haha jag blir skräckslagen när hon har den där farten! Annars superfint! Fin dirrigering av henne. 7 p


Dirr app. Fint konskick. Ett extra kommando. Annars bra! 9,5 p


Metallen. Jättebra!!!! 10 p


Vittringen. Ett omtag, supefin ananlys! Skänt då det strulat för oss så MYCKET i detta moment! 9,5 p


Fjärren! Ngt segt i mina ögon. Men jättebra rörelser! 10 p


Vi fick i hop 302,5 p!Och jag var verkligen nöjd med henne. Mellan momenten var hon lite försiktig mot vad hon brukar, så jag fick bjuda lite mer på mig själv mot henne. annars är jag ganska strikt mellan. Men det fick jag ändra på, och det var nog bra. Lite lugnare än vad hon brukar vilket kan vara bra. Men jag tror jag föredrar henne lite mer på klospetsarna. Men jag får kanske lite mer koncentration så här.


 


Det jag är mest nöjd med är att hon trots lite ljud, inga håra eller massor, men ändå, så jobbar hon sig igenom programmet med fin tanke och attityd. Jag uppskattar så att hon anstränger sig trots sina manier.


Hade det varit skottaktigt, då hade det bara varit att lämna planen det är jag väl medveten om. Men händer det en dag så är jag förberedd redan nu på vad jag ska göra!


Jag är så nöjd med min tjej!!!


Grattis till er andra för fina rundor, och Sara med Wilda som tog sitt första första pris i klass 1!


Min stjärna! 


 

 
ANNONS
 
Lisbeth  Zack och Wille

Lisbeth Zack och Wille

1 juni 2011 22:50

Grattis Än en gång till dig och Viiska vilka tjejer ni är . Blir så glad för er skull . Ses snart
stor kram
Lisbeth .Zack och Wille

http://sheltizack.se

Ingela Karlsson

2 juni 2011 00:05

Tack!!! Ja hon gick så bra i kväll. synd med ljudet så fjärren blev förstörd! Men hon var superduktig som genomförde momentet.
Ja snart måste vi ses!!! Kramar till underbara du

 
Sarah, Pippi & Wilda

Sarah, Pippi & Wilda

2 juni 2011 12:11

Tack :) Viska gick jättefint o jag tycker hon kämpade på bra trots ljuden! Kanske borde fundera på öronproppar ;)
Kram

http://flattar.wordpress.com

Ingela Karlsson

3 juni 2011 08:38

Ja fast då hör hon inte mig...

 
Ingen bild

Kicki oc Selma

2 juni 2011 21:20

Men herrejösses så duktiga ni är!
Grattis, grattis! :-)

Ingela Karlsson

3 juni 2011 08:38

Tack!!

 
Ingen bild

Syrran

6 juni 2011 09:18

Grattis till drottningen Viska! Meeen så söta cockervalpar! Älskar dom!!!

Ingela Karlsson

6 juni 2011 23:16

Tackar säger The Queen!!! haha nytt namn på henne! Ja de är så rara de små!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela Karlsson - 26 januari 2015 23:02

För er som missat det har jag en ny hemsida och en ny blogg!   Ni hittar mig på: www.ostanvindens.wordpress.com   Välkomna dit! ...

Av Ingela Karlsson - 9 augusti 2014 13:30

I går var det Kanalettans första tillfälle!   Det gick riktigt bra i alla fall och duktia ekipage!   Tack alla inblandade som hjälpte till!   Segra tar en fluga!     I måndags när jag tränade Segra gick det inte bra! Dessa geting...

Av Ingela Karlsson - 5 augusti 2014 14:45

Nu är helgens läger avslutat!   Vi har haft Frida Wallén här i tre dagar som drillat oss i lydnad. Både lydnad, brukslydnad och BSL lydnad!     Hon har dessutom brutit foten så det var osäkert om hon skulle komma då det var så tätt inpå!...

Av Ingela Karlsson - 30 juli 2014 20:15

Ja nu är det länge sedan igen! Önskar jag hade mer tid att blogga. För jag gillar att kunna titta tillbaka.   Mycket har hänt sedan sist. Eller inte.  SM gik av stapeln och det var en lång resa. 70 mil enkel. Men Andreas var med upp och farmo...

Av Ingela Karlsson - 8 juni 2014 13:15

Har under våren gjort fyra starter med Viska! Hon har skött sig riktigt bra! Hon är inte i toppform. Hon är tung i kroppen. Det märks i fartmomenten. I april kändes det inte utan sedan.   Undrar om det är så det visar sig saknaden efter Nike? F...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se