Guldhund

Direktlänk till inlägg 18 december 2012

När man inser man hade rätt

Av Ingela Karlsson - 18 december 2012 12:30

I bland inser man saker man inte vill inse.

Ett halvkryptiskt inlägg, men jag känner jag måste få det ur kroppen, och det försvinner oftast inte förräns jag sätter ord på det. För i går påminde mig en person om det hela genom att tjata lite på mig.


Jag tog ett beslut detta år. En sak som jag valde att inte göra, jag kände mig malplacerad kan man väl säga.


Jag backade. Två av mina vänner ifrågasatte varför. Två st. En och annan har inte ens nämnt eller sagt ngt. Inte ens frågat.

Jag insåg jag gjorde rätt. Jag var malplacerad. Passade inte in.


Sedan fick jag ett par frågor. Jag sa bara som det var. Jag var inte tillfrågad. Jag tog illa vid mig. Det är skillnad på saker och ting.


När jag insåg det, insåg jag ännu mer att jag hade gjort rätt. Men det kändes ändå lite sorgligt faktiskt.

Det var rätt beslut och jag hade haft rätt känsla. Men att inse att man har rätt är inte alltid det som är roligast.




I går var vi på simmet som vanligt.


Viska simmade sina 50 min, Molle 13 min, Nike 30 min och Skoja en del minuter. Bianca tog i och simmade hurbra som helst. Jag uppskattar dessa måndagkvällar, speciellt i går.

Vi firade med kaffe, must och kesella! 



I dag har det varit städning, litet pass vallning inomhus med Skoja och ngr halvvilda tackor. De är inte invallade som vallgruppen så det är mer vaksamhet och fart i dem. En tacka ville ge sig på Skoja tom. Tänkte inte flytta på sig. Och när jag ser tackan brösta upp sig så ser jag hur Skoja går så djupt in i koncentration, på ett annat sätt. Hon ser ut att säga: Kom an då! Jag vinner!

Och visst gör hon det. Tackan får vacker flytta sig. Haha Älskar denna lilla krutdurk!



I kväll var det hazard med söndags gruppen!! Vi började lite snällt med mat och så.

Sedan kom tärningarna fram, och då bröt det löst. Denna gång fick de ligga på bibeln igen och se där det gick bra ett tag tills syrran började blanda in sina rackare!


Så det slutade med att jag förlorade allt utom en fin leksak. Nike blev glad för den, öven Molle som snodde den då och då!


Tack för en galet rolig kväll tjejer!!! Ni är underbara!!




 
 
adelia

adelia

25 december 2012 14:27

Hoppas jag inte försummat eller sagt nåt plumt....jag är inte vid minna sinnes fulla bruk i bland iaf;)
Ja måndags kvällarna är bra härliga men synd att jag var så sur och spydde galla sista gången innan jul ledigheten ,,men i bland rinner även bägaren över hos mig....;)
kram

http://www.nogg.se/kungsvikstorpsbianca

Ingela Karlsson

25 december 2012 14:38

Haha Nej det är inte ngn inom hundvärlden! Och absolut inte du!
Du måste spy ur dig med du är på tok för tålmodig mot hur folk behandlar dig!!!!
Det var en bra urrensning för dig så du klarade av att vara snäll och rar...

stor kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela Karlsson - 26 januari 2015 23:02

För er som missat det har jag en ny hemsida och en ny blogg!   Ni hittar mig på: www.ostanvindens.wordpress.com   Välkomna dit! ...

Av Ingela Karlsson - 9 augusti 2014 13:30

I går var det Kanalettans första tillfälle!   Det gick riktigt bra i alla fall och duktia ekipage!   Tack alla inblandade som hjälpte till!   Segra tar en fluga!     I måndags när jag tränade Segra gick det inte bra! Dessa geting...

Av Ingela Karlsson - 5 augusti 2014 14:45

Nu är helgens läger avslutat!   Vi har haft Frida Wallén här i tre dagar som drillat oss i lydnad. Både lydnad, brukslydnad och BSL lydnad!     Hon har dessutom brutit foten så det var osäkert om hon skulle komma då det var så tätt inpå!...

Av Ingela Karlsson - 30 juli 2014 20:15

Ja nu är det länge sedan igen! Önskar jag hade mer tid att blogga. För jag gillar att kunna titta tillbaka.   Mycket har hänt sedan sist. Eller inte.  SM gik av stapeln och det var en lång resa. 70 mil enkel. Men Andreas var med upp och farmo...

Av Ingela Karlsson - 8 juni 2014 13:15

Har under våren gjort fyra starter med Viska! Hon har skött sig riktigt bra! Hon är inte i toppform. Hon är tung i kroppen. Det märks i fartmomenten. I april kändes det inte utan sedan.   Undrar om det är så det visar sig saknaden efter Nike? F...

Skapa flashcards