Guldhund

Alla inlägg den 13 juni 2011

Av Ingela Karlsson - 13 juni 2011 12:00

I dag var det kursdags igen!

Några som skulle gå igen så det var nya hundar med. Eller nya men de som inte tillhör gruppen i alla fall.

Det känns skönt att kunna erbjuda chansen att gå igen förlorade gånger när det finns plats!


        


I går kväll stannade det en polisbil här! Ut kliver 2 poliser. Usch man hinner tänka mmycket. Vad har hänt nu? Vem har det hänt ngt med? Död? Olycka? Många tankar flyger.


Jo då är det så att de har fått in en anmälan om att vi har släpkärran ståendes uppe på sidan av vägen. Det är en bred väg, och den står väl inkörd på kanten mot vår häck, och det finns GOTT om plats!


Men nej då är det CDV som har anmält oss för det! Och skickar ut en polisbil till att säga att vi ska flytta den!!! Herregud, har de inget annat för sig eller???


Ska våra skattepengar gå till sådant småskit? Är det då inte bättre att lägga en lapp i brevlådan om man stör sig på kärran? För de har tydligen inte någon ryggrad så de törs komma in och be oss ta bort den. Nej anmäl till polisen!! Fega människor måste jag säga. Feghet är en svaghet verkligen.


Själv tycker jag våra resurser behövs på annat sätt än att polisen ska lägga resurserna på sådant här! Eller vad tycker ni därute som betalar skatt?

Det var likadant förra gången vi blev anmälda för ett träd vi fällde som vi fått lov av vägverket. Bli kallad till förhör för ett träd!!! Vi fick rätt och de som anmälde fick fel! Kändes ganska fint. Blev dyrt för samhället!

Och jag glömmer aldrig vad Mr Kettle sa vid förhöret. Och jag förstår hans ord, stackars dessa poliser vad de får göra larviga saker ibland.


Men ibland gör man bort sig utan att veta det eller märka det just då, men vem vet när det blir kännbart? Blir det ens kännbart eller kommer det aldrig märkas?


Ja ni som vet förstår vad jag menar!


Så nu vet ni varför polisen var här en söndagkväll, för att be oss flytta släpkärran!



Andreas är nu klar med kökets tapet och lister och i kväll kom elektrikern! Kanonbra!


Efter kursen idag körde Adelia igenom oss med lite programträning. Kan inte SM ordningen så det får bli annan dag.... Viska gick ganska bra.


Det närmar sig!!!


Ovido - Quiz & Flashcards