Guldhund

Alla inlägg den 13 februari 2011

Av Ingela Karlsson - 13 februari 2011 10:00

Var dagens fråga... flertalet gånger...


I dag gick jag upp tidigt för att göra lunchlåda.

Skulle på kurs hos Heléne och Anders. Adelia skulle också dit. Och ho har ju alltid med sig så massa mat så jag tänkte jag blir nog hungrig med så jag stekte köttförs kl 7 på Väskan var packad och jag hade kvällen tagit ett svårt beslut att lämna Nike och Viska hemma. Skoja skulle få följa med då hon är lite osäker på andra hundar. Och då kan det vara bra att inte ha med sig de stora att gömma sig bakom.


     


Tankade..... tyst Adelia.... tankade och for till Söderköping för att plocka upp henne och Bianca. Hon skulle ha bilen där då det var årsmöte på klubben sedan.


Vi for mot Hundungdom... Och vi kom fram... det är ju bra.

Kursen började med teori. Vi tog in hundarna med tanke på det var 16 minus...


Sedan var det praktiskt. Vi var med som åhörare. Alltis intressant om man kan plocka några guldkorn hos andra till sin träning.

Nu tränar vi på väldigt olika sätt men man kan göra om det så det passar en.

En intressant dag var det.



Sedan hemåt mot Söderköping för att åka på årsmötet! Jag sitter i valberedningen och i rå har vi letat efter en ny ordförande och en ny sekreterare.


Det gick smärtfritt. Ny ordförande är nu Ann Hertzman och ny sekreterare är Maria Bodin. Jag tror det blir jättebra. Man behövre ha in nytt blod i styrelsen med jämna mellanrum. Inte för att de gör ett dåligt jobb utan för att kanske förnya sig lite. Vår styrelse gör ett bra jobb och sliter hårt för klubben. Och med Ann vid klubban kommer det säkert inte bli sämre!


Djur i deras rätta element! Vi har just nu foder under tak till dem men de vill ändå vara ute! Men det är klart de är ju utedjur. Det är fördelen med KRAV ska du vara med där måste du bland annat kunna erbjuda dem utevistelse, så de kan välja själva. Men de måste också kunna gå in om de vill.


     


Vi fick god smörgåstårta! Jag passade på att träna Skoja lite med störning inomhus. Men det bekommer henne inte så. Hon hamnade lite i trans på halterna då kastade hon sig ned på perfekta lägganden! Haha så söt hon är! Men det justerades och så gjorde hon rätt. Lite vändningar blev det med. Hon verkar inte påverakdad av miljöerna. Duktig tjej!


Sedan hem med Lorna. Där vankades det saffranspannaka. Var jättegott! Sedan hem för att se solsidan.


En lång men rolig dag. Många goda skratt, tex när Heléne visade språng och sprang omkring!


En fin dag med mycket roligt och med goda vänner som ger så mycket energi. Kan man ha det bättre? Nej tror inte det...


I morgon är det kurs om det inte är för kallt.


Ovido - Quiz & Flashcards