Guldhund

Alla inlägg den 3 januari 2012

Av Ingela Karlsson - 3 januari 2012 19:15

Fm var lugn, eller som vanligt.


Sedan for jag till stan för att träffa ett gäng för träning... trodde jag..... Då ska de gå en stadspromenad! Jag vek mig!!! Har ni lurat in mig här för att gå en promenad? I stan???? Skrattade gott en stund. En och annan hade nog lite funderingar om att jag skulle gå stadspromenad....


Det slutade med att vi tränade lite i alla fall. En del lekte och en del babblade... och en del tränade.... nej vars vi gjorde lite av allt!

Jag kommer aldrig sluta le när jag tän ker på det.... åka till stan för en stadspromenad... Ingela Karlsson.... hahaha


Jag avskyr stan. Det är ett straff att behöva åka dit om det inte är för typ träning..... Jag är en lantloppa! En lycklig sådan...

Hahaha kul var det i alla fall. Och kul att se alla!

Efter det for jag till Norsholm för att Marie skulle kolla på Skoja. 


Som jag själv känt är hon sämre. Jäkla skit! Jag ser att hon vrider benet. Och nu i dag efter ökad aktivitet, och Marie dragit lite i henne, simmat lite och sedan gåband. Hon gick  så fel så fel... Stackars min lilla Skoj!


Vi pratade om att jag skulle ringa Krister för en koll.


Jag blev lite nere men jag visste ju redan innan vad hon skulle säga. Jag känner min hund....


Alltid roligt att träffa Marie i alla fall. Hon är en underbar människa som ger så mycket.


Efter det så hade vi simtid, vår första simtid som ska vara en fast tid hela våren! Perfekt! Vi ska simma måndagar men denna gång blev det en tisdag!


Viska simmade så fint. Hon är i fin form må jag säga. Stark och fin i 40 min med streamern. Nike simmade på fint med!! Hon fick simma 3*10 min och ska bli spännande att se hur hon svarar på det! Hennes rygg blir så fin av simmet. Hon blir så mjuk och fin. 

Skoja fick simma lite då fast på sin tid, tror det var 2*8 min bara!


Sedan kom Lina med sin karl och fina berners. Adelia och jag satt och drack kaffe och pratade efteråt. Det är så skönt med dessa simtider. Vi pratar om allt och inget.


Tänker på ibland hur vår vänskap startade. Jag var TL i söderköping vid Ekbacken ridhus eller ngt sådant... springer spaniel klubben hade off tävling. Anders dömde. Adelia som jag aldrig sett startade i klass 2 tror jag. Och jag reagerade på att Bianca inte kunde sitta som hon skulle. Och att Adelia gick så bra som förare!

Och jag brukar alltid bjuda på att säga ngt positivit om jag kan så jag smög fram till henne och berömde henne för hennes fina gång!

Vi pratade ett par minuter så sa jag lite försiktigt att din hund verkar ha ont i bak knät för den har svårt att sätta sig. Vi pratade en stund och hon fick numret till Krister.


Och som den fina hundägare hon är tog hon till sig detta från en vilt främmande människa. Det beundrar jag henne för. Hon åkte till Krister som lagade henne och i dag är hon frisk och kan sitta och tävlar elit! Bianca menar jag nu,,,,


Det var starten på en stark vänskap som kom helt utan förvarning, när man minst anade det, men kanske som mest när man behövde det?


När Nike var dålig i somras fick jag ett mail av Adelia som jag velat visa men det försann när min dator kraschade. Det var ett så fint mail, att jag tänker ofta på det om jag är nere eller ledsen. 


När jag får veta att folk har fördomar om mig. Då tänker jag på det extra mycket. Hon såg människan inuti i mig, inte den jag var utsidan. 

Vi är som natt och dag ur många synsätt, men vi trivs så bra i hop!


Vet inte varför jag kom att tänka på det nu....


 

Ovido - Quiz & Flashcards