Guldhund

Direktlänk till inlägg 22 januari 2014

Specialsök

Av Ingela Karlsson - 22 januari 2014 22:00

Tisdag lite då och då innebär Speciasök hos Susanne å Specialhunden.


I dag var det andra gången för oss. Helen och Mick, Adelia och Indra och Jag och Segra kör i hop!

Denna vecka valde vi att komma lite senare för både Indra och Segra löper. Då får tjejtjusaren Mick lite egen tid innan doften lägger sig som en dimma i hans hjärna.


Först körde vi lite på platt formen. Sedan frysmarkering är. Segra var riktig duktig hon förstod frysdelen. Men det var bara ett test. Nu ska vi fortsätta på den vägen vi ska!


Sedan blev det golvbanan. Det gjorde hon jättebra. Hon är oerhört lugn och samlad i uppgiften!

I slutet provade hon plats med hakan i backen....... kan inte annat än att skratta åt henne. Hon hittar på saker hon tror ger utdelning! Sötaste Segra!!

Mycket nöjd med den övningen med!

En el del egen träning. Jättekul!


          


Sedan fick vi avsluta med att köra target på vägg. Det snappade hon också kvickt! Susanne frågade om vi kört target innan. Näe sa jag, jag är ingen target människa.

Duktiga duktiga Segra!!!


Indra och Mick skötte sig så himla bra med! Indra är en naturbegåvning på detta!. Hon har så lätt att förstå och lätt att markera rätt!

Micken såg vi inte mycket av. Jag såg golvbanan och jag måste säga där har det hänt saker! Mycket fint! Ipmponerad av att han jobbar så bra trots två snygga doftande brudar!


Efter det blev det fika hos Adelia. Micke var hemma och bluddrade lite med. Han kan få i gång sin fru med ngr enkla ord... jag bara log... Han vet vad han gör, och hur han ska göra för att höja pulsen hos henne!


Lite jobb fick det bli med denna dag!


Det känns bra med hundträningen nu! Suget är stort Vill ha värme med! NU! SOL! 30 grader varmt! Jaja drömma kan jag...


I dag var det jobb på fm. Med djuren. Gå med hundar. Har Ankis med! Sedan till stan för en timmas privatträning. Vi hade hyrt Hunden Hus inomhus lokal. Den var helt ok. Lite tajt var den. Men man får inte vara kräsen. Glad det finns en lokal! Därkommer jag träna fler gånger. Men svårt vara mer än 2 om man ska få ut ngt vettigt.

Men jag är väldigt glad för att få hyra den!


Vi tränade lite efteråt. Hade med Skoja och Nike. Nike för att det är just min älskade Nike!


Och Skoja för hon behöver mycket träning nu. Nackdelen med lokalen är att man inte får ha med löptik!Andreas var under tide iväg til Uffe för att byta däck. Eller lägga om däck på fälg eller ngt sådant.
 
ANNONS
 
adelia

adelia

24 januari 2014 04:38

Ja tänk vad de lär sig dessa raringar.Och de testar oss hela tiden..haha..'Ja bort m all snö,har alltid ogillat det o kyla.
Kul med en lokal här i norrk.;Men om du säger att det får rum 2 som bäst då blir det trångt nästa torsdag...Men hjärterum o stjärterum:)Kram

http://www.nogg/kungsvikstorpsbianca

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela Karlsson - 26 januari 2015 23:02

För er som missat det har jag en ny hemsida och en ny blogg!   Ni hittar mig på: www.ostanvindens.wordpress.com   Välkomna dit! ...

Av Ingela Karlsson - 9 augusti 2014 13:30

I går var det Kanalettans första tillfälle!   Det gick riktigt bra i alla fall och duktia ekipage!   Tack alla inblandade som hjälpte till!   Segra tar en fluga!     I måndags när jag tränade Segra gick det inte bra! Dessa geting...

Av Ingela Karlsson - 5 augusti 2014 14:45

Nu är helgens läger avslutat!   Vi har haft Frida Wallén här i tre dagar som drillat oss i lydnad. Både lydnad, brukslydnad och BSL lydnad!     Hon har dessutom brutit foten så det var osäkert om hon skulle komma då det var så tätt inpå!...

Av Ingela Karlsson - 30 juli 2014 20:15

Ja nu är det länge sedan igen! Önskar jag hade mer tid att blogga. För jag gillar att kunna titta tillbaka.   Mycket har hänt sedan sist. Eller inte.  SM gik av stapeln och det var en lång resa. 70 mil enkel. Men Andreas var med upp och farmo...

Av Ingela Karlsson - 8 juni 2014 13:15

Har under våren gjort fyra starter med Viska! Hon har skött sig riktigt bra! Hon är inte i toppform. Hon är tung i kroppen. Det märks i fartmomenten. I april kändes det inte utan sedan.   Undrar om det är så det visar sig saknaden efter Nike? F...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se