Guldhund

Alla inlägg den 20 januari 2014

Av Ingela Karlsson - 20 januari 2014 20:45




Långa promenader med hundarna, det har helgen inneburit!


Andreas har jagat en av dagarna. Sett lte en nget skjutit. Bra för djuren!!!


Jag hade aktivitetsgruppen igen. Ett roligt pass med mycket pulsande i snön för båd förre och hundar. Mycket spring i djup snö i grupper och flockar!

Det är så fantastiskt roligt att se framstegen i denna grupp. Vi har ngr hundar som bara sprider tygghet och säkerhet i flocken till dem som behöver få känna det och stor portion vänlighet. en bragrupp med blandade individer!

Och så härliga förare!!!

Sagt det tidigare och säger det igen: Jag älskar mitt jobb verkligen!!!


Lotta som nakenman. Hennes man Micke och hon gjorde Bordellmammans julvisa Hej Tomtegubbbar.... resten får ni räkna ut.... Denna dress hade Micke sedan....


        


I dag var det annat på schema. Beställt lite saker, ussla, athlt och Kelp från Svenska Djurapoteket.

Har sålt deras produkter ett bra tag och det är riktgt bra produkter! Nike äter kelp, mussla och nypon från dem. De andra äter kelp och nypon alla 5.


Beställde även Standardt igen. det fodret går som smör! Och jag åst säga att jag är verkligen nöjd med det. Svenskt och spannmålsfritt!


Kvällen har varit i Norsholm på simmet som vanligt!

Gick en promenad med hundarna på dagen för tänkte de skule simma lite mindre då min plan (Utan Adelias vetskap) var att vi skulle ägna mycket tid till att få i Indra! Promenaden blev en timma i snön. Jag fattar inte att de orkar. Vi gick i skogen. Säg att jag gick 2-2,5 km. Undrar hur långt de springer? 2,5 mil? Är det ngn som kollat upp detta hur hundarna rör sig mot oss? Skulle sätta på dem pejlenför att kolla det. På Segra..... om jag törs...


Adelia som hönan Agda. Hon och Carro var hönor i CW melodi....



Simningen gick bra. Det är enda stället jag kan bli totalt galen på Segra. Vid vattnet! Jag exploderar direkt. Hon är så olydig, hoppar i så fort jag vänder ryggen till henne. Jag får puls redan 1vid parkeringen. Fast det går bättre.... Andas Ingela, andas....


Indra var jätteduktig att så i så det gick inte åt mycket tid till henne! Så Segra fick simma lite mer.


Vi fikade och skrattade. Adelia hade show, som inte kan pratas om öppet... Jag kan bara säga det ni som läser. Ni skulle vara en fluga på väggen!!!


Om en vecka får Molle komma hem!!!! Jag vet han har det toppen hos fam Moberg/Persson. Men tomt är det. Skönt när flocken blir samlad!



Ett kort på en av våra träffar! Skratt och galenskap!

Ovido - Quiz & Flashcards