Guldhund

Alla inlägg den 14 september 2010

Av Ingela Karlsson - 14 september 2010 23:45

I dag har det varit trist.

Börjde dagen emd att ta stygnen på Luzzan,. Jag gör det själv. Dels för att jag helst hanterar mina hundar sjlv i mesta möjliga mån hos vet, och dels för att hon är lite osäker hos vet. Tycker det är så jobigt att bli hanterad, överhuvudtaget.

Men hon skötte sig så fint så Luzzan! Det är verkligen en fantastisk hund!


Sedan skulle vi kolla Nikes rygg. Ja hon har konstaterat nu L7S1. Jag visste det innerst inne men nu finns det kort på det med. En märklig variant. Svårt att förklara så jag ska inte ens försöka! Men det är en del förändringar.


Så med andra ord är hennes karriär slut på plan. Med tanke på hennes temperament så krävs det så oerhört mycket tid till hennes pass. Hon är ju inte någon hund du går ut och tar ett 5 min pass med. Det fungerar ju liksom inte bara utan det är 45 min uppvärmning, INNAN man börjar träna.... Och det håller inte hennes rygg för.

Men hon ska få röra sig fritt och jag vet hur jag ska bygga upp henne. Så det blir bra. Hon ska undvika vissa saker. Och det är jag redan i dag medveten om.

Jag kommer träna henne lite för att hon älskar det men det blir lite oseriöst. Men det viktigaste är att hon mår bra och det gör hon om hon får göra saker.


Men det spelar liksom inte någon roll egentligen. Det är ju ett bekymmer inom rasen. Men hon är samma hund som tidigare. Hon är min skugga, min underbara torgna följeslagare som är MIN. Jag älskar henne så gränslöst. Jag hoppas innerligt vi får ett par år till.

Jag gör allt för henne, allt jag kan!

  

Ovido - Quiz & Flashcards