Guldhund

Direktlänk till inlägg 29 mars 2011

Nu har det hänt!

Av Ingela Karlsson - 29 mars 2011 01:30

De första små barnen har kommit!!!

Jag åkte bor till djuren fast jag inte skulle det då Andreas snart skulle dit. Men jag åkte bort och man känner på atmosfären när man kliver in att det är något!


Jag gick fram och öppnade grinden, alla 73 tackor stenglodde på mig. Jag spetsade mina öron och så... där ja.... Bäääää lät det lite ynkligt!


Sötbild på Enzo


  

Där stod fina Sassa med sitt lamm! Hon var lite orolog i blicken så jag förstod hon hade ett lamm till! Och mycket riktigt stod det ett par meter bland de andra tackorna! Hon var superduktig när jag flyttade henne till box. Skoja var platsad för att inte stressa, men när tackan for runt mig skulle hon stoppa henne. Vilket resulterade i att Sassa blev skitförbannad och flög på Skoja, som nästan hann undan då det var trångt. Hon touchade Skoja så hon flög in i en tunna men det blev ingen hård smäll. Skoja blev inte rädd utan ville tukta Sassa, vilket hon inte fick... Så kan det gå när man inte hör..


  


De är inte döpta ännu, men de heter Gullis och Gullis så länge, det brukar alla få heta i början. Jag tror de ska heta Christer och Totte, då Sassa är döpt efter Sara och hennes kille heter det. Jag trodde absolut inte att hon skulle bli först ut! Jag höll på Gunsan. Hon var först förra året!

Tyvärr har jag inga bilder då Lorna fortfarande inte skickat dem.


Sedan hem igen. Det gamla vanliga. Hundarna har fått sitt. Anki kom med sina troll. Jag väntar på att Moltas ska få bli pappa!! På måndag är det 63 dygn.


Den vackra!

 


Laga mat gjorde jag i morse. Så det var bara att skala potatisen. Det blev en gryta med älgbiffar. Och det blev verkligen gott. Jag älskar älgkött!!!!


Sedan dusch!


Jögga kom och hämtade Sam och mig! Vi skulle till Gusum för att ha info möte om Vammaraskolan. Freddy, Sackis husse har det.


Det gick bra. Men jag tycker de kunde bjuda på kaffe!! Jag var kaffesugen så jag höll på att smälla av!


Sedan hem och prata lite om det hela!


I morgon är det en lång dag. Djuren, våra hundar och sedan kurs 11:30-21. Sam har dessutom innebandy. Men där är pappa med!

 
ANNONS
 
Yvonne & Ziggy

Yvonne & Ziggy

31 mars 2011 08:00

Godmorgon
Grattis till bebisarna.Det ska bli kul att se bilderna på dom.
Vi har får i hagen vid vårat hus.Förra året blev det runt 20 bebisar.Längtar tills det blir några i år.De är ju underbara.
Kram

http://ziggy.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

lotta o pojkarna

31 mars 2011 19:33

oh va kul att få se dem sedan...Enzo tycker det är kul att få vara med i frökens blogg på bild tom...:)kram kram

 
Lisbeth och Zack

Lisbeth och Zack

31 mars 2011 20:19

Hoppas jag med . Har du hittat almenackan

http://sheltizack.se

 
Carro

Carro

1 april 2011 06:11

Åh små älskade bebisar! Jag hoppas det går bra för alla tackor och lamm. Längtar tills de går i hagarna bredvid tävlingsplanen så man får se de små liven =) Kramis

http://pudelrace.se

 
Ingen bild

Lorna

1 april 2011 07:45

Hi Hi jag trodde det va bilderna på hundarna du ville ha :)))))) Gullis och Gullis bilderna är påväg strax

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela Karlsson - 26 januari 2015 23:02

För er som missat det har jag en ny hemsida och en ny blogg!   Ni hittar mig på: www.ostanvindens.wordpress.com   Välkomna dit! ...

Av Ingela Karlsson - 9 augusti 2014 13:30

I går var det Kanalettans första tillfälle!   Det gick riktigt bra i alla fall och duktia ekipage!   Tack alla inblandade som hjälpte till!   Segra tar en fluga!     I måndags när jag tränade Segra gick det inte bra! Dessa geting...

Av Ingela Karlsson - 5 augusti 2014 14:45

Nu är helgens läger avslutat!   Vi har haft Frida Wallén här i tre dagar som drillat oss i lydnad. Både lydnad, brukslydnad och BSL lydnad!     Hon har dessutom brutit foten så det var osäkert om hon skulle komma då det var så tätt inpå!...

Av Ingela Karlsson - 30 juli 2014 20:15

Ja nu är det länge sedan igen! Önskar jag hade mer tid att blogga. För jag gillar att kunna titta tillbaka.   Mycket har hänt sedan sist. Eller inte.  SM gik av stapeln och det var en lång resa. 70 mil enkel. Men Andreas var med upp och farmo...

Av Ingela Karlsson - 8 juni 2014 13:15

Har under våren gjort fyra starter med Viska! Hon har skött sig riktigt bra! Hon är inte i toppform. Hon är tung i kroppen. Det märks i fartmomenten. I april kändes det inte utan sedan.   Undrar om det är så det visar sig saknaden efter Nike? F...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se