Guldhund

Alla inlägg den 19 mars 2011

Av Ingela Karlsson - 19 mars 2011 09:15

I dag har det varit en bra dag, men med tråkiga saker med som jag inte tar upp här och en tråkig tanke som jag tar upp här.....


Varit ute med hundarna men det är ju det vanliga. Ringde Anki om hon skulle ut med hundarna men hon var tyvärr inte hemma. Så jag fick gå själv.


Viska och Skoja har fått lite uppletande. Molle var med men han struntar i bollen. Han bara skäller och biter i Viska... Är Nike med biter han i henne.... Knäppgök.


        


Men i dag änligen har Skoja fått valla. Hon har ju vilat från det i två veckor då hon fick en rejäl smäll på låret. Men hon har simmat och jag har kört lite med Novafonen. Nu har hon varit helt bra ett antal dagar.

Vi körde mest flanker. Korta fösningar, lite balans där hon har börjat slå över lite. Jag har börjat prova att stå bredvid och även bakom och skicka lite. Går ganska bra. Det är tempot.... Nöjd med henne. Min lilla tjej!


Här är hon barnvakt.



Nike är så risig i kroppen nu. Det får mig att funderar över hur det här ska gå i längden. Jag hoppas det är övegående och hon blir normal igen. Hon får känningar i sitt vä knä dessutom.


Det är så orättvist. De som inte är så nogranna med sina hundar klarar sig alltid. De ger lite smärtstillande och så får det vara. Jag lägger verkligen ner min själ i dem!


Men varför ska min Nike få det här? Jag inser ju att hon inte blir så gammal. Får hon vara med till hösten? Klarar hon en vinter? Det gör mig nedslagen. Oroande.


Hur ska det gå med min stjärna? Den vackraste.



Usch ja. Ja annars var det fika med Lorna. Lite babbel och prat. Witch fick pannekaker och våffeler. hihi


I kväll ska vi till syrran och Janne. Ska ha lite fest och äta god mat med Pling och Lasse och min faster och farbror. Ska bli trevligt!


Hundarna ska med förstås!


Sedan kan jag säga att det fungear så  bra med Marielle och Rival. det känns så bra med henne. Han har redan tagit till sig henne och fått tillit. Det vet man när han gnäggar när man kommer. Det är en stor lättnad. Jag har fart illa över att inte ha tid för honom. Men nu känns det toppen!


Och en annan ska, så tjocka tackorna är nu!!!!



Ovido - Quiz & Flashcards