Guldhund

Direktlänk till inlägg 27 juni 2011

Sjuk hund R.I.P

Av Ingela Karlsson - 27 juni 2011 19:15

I går på promenaden på em så sprang hundarna och sprallade i värmen. Luzzarna tar det lugnare för de ska ju nosa på allt!!!

De andra springer ju bara för att de älskar att springa! Hela tiden.


När vi kom hem skulle vi klippa klor. Witch gillar inte det men kommer snällt och lägger sig. Men denna gång var hon så timid! Inget motstånd eller drag i tassarna!


Då började jag ana ugglor i mossen och kolla henne. Hon var knallröd i munnen och hjärtat slog så sakta och dubbelslag ibland.

Jag blev skiträdd. Hon är ju våran bortskämda pedistalhund! Hon gapar när alla andra blir tysta, hon ligger på kudde mellan oss. Hon bara är våran Witch! Det är den lilla tiken som var två veckor som blev så sjuk, som jag bar i BH:n för att hon skulle vara varm och överleva vilket hon gjorde på håret. Det var där hon fick sina skador i lungorna med. Tyvärr.


Hon var inte så illa däran att jag behövde åka med henne. Men jag bestämde mig för att ha koll. Vi kan ju laborera lite med medicinen när hon får sämre dagar. Så hon fick extra medicin inatt.


Kollade henne i natt men ingen försämring. På morgonen var hon fortfarande röd men lite piggare. I går sov hon mycket som hon alltid gör men på ett annat sätt.

Så i dag har hon fått extra medicin och nu i kväll ser det riktigt bra ut så nu är väl hjärta och lungor i fas med varandra! Phu.... Men hon har inte fått gå promenad i dag! Är rädd att värmen ställer till det.


Själv har jag haft kurs i dag. Mycket roligt som alltid.


Efter kursen hade jag en privat träning. En ny tjej med en liten hane på tio månader! Många mil för att träna honom var inget problem för henne.

En väldigt rar atte med en bedårande hund! Blev väldigt förtjust i den! Det kommer gå bra för dem det tror jag.


Och inte nog med Witch i dag så har jag fått ett så ledsamt meddelande i dag.

En av mina valpar har fått somna in, endast dryga 8 år. Hans kropp sade i från. Han har fått artroser med tiden och en hemsk allergi tyvärr.

Matten är den bästa jag hade kunnat önska. Hon har gjort allt för honom. Och han har gjort allt för henne.

Han fanns där under hennes värsta år, han blev hennes räddare. Det är jag helt övetygad om.


I dag gav han upp. Nu orkade han inte kämpa längre mot skiten!

Du kommer vara saknad Lakritz Skyy Spirit, och alltid älskad.


Nu springer du med mamma Lakritz och Mormor, fri från allt. Hälsa dem med all kärlek.


R.I.P du finaste!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Edit

4 juli 2011 10:57

Tack för dina fina ord om min älskade vän! Han lämnade mig alldeles för tidigt, och jag saknar honom enormt mycket! Men jag är så tacksam för att jag fick ha honom bredvid mig i åtta år, utan honom hade jag aldrig klarat mig. Han var en makalös hund och den bästa tänkbara vän.
Tänk vilken tur att jag hittade annonsen om blandrasvalpar, jag fick både en svart liten ängel med mig hem och så fick jag lära känna dig Ingela, och det är jag såå glad för!
Många kramar!

Ingela Karlsson

4 juli 2011 22:10

Min vän. Ja han lämnad dig för tidgt. Många år för tidigt.
Jag kan bara säga som du, jag hittade en fin ägare som jag dessutom tycker så mycket om och är så glad för!
När du orkar skriv gärna och berätta om er sista tid!
Varma kramar till dig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela Karlsson - 26 januari 2015 23:02

För er som missat det har jag en ny hemsida och en ny blogg!   Ni hittar mig på: www.ostanvindens.wordpress.com   Välkomna dit! ...

Av Ingela Karlsson - 9 augusti 2014 13:30

I går var det Kanalettans första tillfälle!   Det gick riktigt bra i alla fall och duktia ekipage!   Tack alla inblandade som hjälpte till!   Segra tar en fluga!     I måndags när jag tränade Segra gick det inte bra! Dessa geting...

Av Ingela Karlsson - 5 augusti 2014 14:45

Nu är helgens läger avslutat!   Vi har haft Frida Wallén här i tre dagar som drillat oss i lydnad. Både lydnad, brukslydnad och BSL lydnad!     Hon har dessutom brutit foten så det var osäkert om hon skulle komma då det var så tätt inpå!...

Av Ingela Karlsson - 30 juli 2014 20:15

Ja nu är det länge sedan igen! Önskar jag hade mer tid att blogga. För jag gillar att kunna titta tillbaka.   Mycket har hänt sedan sist. Eller inte.  SM gik av stapeln och det var en lång resa. 70 mil enkel. Men Andreas var med upp och farmo...

Av Ingela Karlsson - 8 juni 2014 13:15

Har under våren gjort fyra starter med Viska! Hon har skött sig riktigt bra! Hon är inte i toppform. Hon är tung i kroppen. Det märks i fartmomenten. I april kändes det inte utan sedan.   Undrar om det är så det visar sig saknaden efter Nike? F...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se