Guldhund

Alla inlägg den 31 maj 2011

Av Ingela Karlsson - 31 maj 2011 09:30

I dag var Simon här på morgonen. Mamma jobbade. Skjutsade honom till skolan och for sedan till djuren. I dag skulle vi klippa alla får. Äntligen!

Som jag tidigare skrivit så vågade vi inte klippa när vi skulle för då var det fortfarande -15 grader, och då kan få köldskador på deras hudar.


  


Så därför fick de gå lite längre än vad de brukar. För er som inte vet så är det så att man MÅSTE klippa dem en gång per år, men rekommendationen är 2 ggr per år. vi klipper alltid två gånger per år. Det måste bli olidligt för dem annars.


Så i dag kom vår bästas klippare och skulle klippa närmare 90 tackor. och så Arne med förstås.


Min trogna följeslagare!


              


Skoja har varit med och jobbat inne i stallarna. Vilket inte är en stark sida hos henne då vi inte gjort det så här. Hanteringsträning béhöver vi!


Hon var duktig också men väldigt på, låste sig ena sekunden. Men duktig att passa dem. Vår stjärna!



Efter det var det stress för att möte elektrikern i huset och gå igenom lite. Snart är övervåningen helt klart även med det elektriska. SKÖNT!!! Ska se om jag kan få lite städhjälp sedan så är det klart!


Sedan vidare hem för att duscha och sedan på möte med jaktlaget och grann jaktlaget som vi samarbetar med för att få en bra stam av de vilda. De arbetar som vi i jakten, men skjuter inte mycket alls, och man värnar om djuren.


Fina Luzzan!



Sedan hem olch då göra det man inte hinner på dagarna. Tvätta och annat. Datorn är inlämnad så det är svårt med pappersjobbet. Har inte lagt över det i denna dator ännu.


Lilla meejjjj!



I morgon skulle det varit privat träning på morgonen, men hon ringde återbud. Vi ska boka nya tider. sedan har jag kurs och sedan tävling med Viska!


Ovido - Quiz & Flashcards