Guldhund

Alla inlägg den 1 maj 2011

Av Ingela Karlsson - 1 maj 2011 11:15

Det har vi! Vi har i det nya huset en stooor gräsmatta som Sam var så duktig och klippte i går. Han hann nästan hela tills det började spöregna! Tack Sam!


I dag hade jag tänkt klippa mammas gräs då det är långt, har inte tid men det har ingen annan heller så det är väl bara se till att göra det. Ser inte klokt ut annars. Men eftersom det regnat så blev det slaget ur hågen.


Djuren har fått sitt, bäbisarna har fått sina flaskor. Oj vad de är rara!!! Och tackorna är så tillgivna och ska kela och mysa med en. det är en sådan härlig tid detta. Intensiv men underbar.

Måste ringa och boka klippning för dem nu. Skulle klippa dem innan lamning men vi avstod i samråd med Claes med tanke på vädret och kylan som var. Och så får man inte klippa dem för nära lamning ur djurskydssynpunkt.


Törs jag visa den här bilden för matte?? Jag som ska simma med dem i kväll.... Hon kanske inte hjälper mig med Viska då....

Bianca när hon var hos oss en helg. Livet på landet på en fårgård. Åkte 4 hjuling med dem och hon blev törstig....


     


I dag kom även Anna ut med några av sina hundar. Vi vallade lite på tjejerna på Väldenäs. Tycker nog att Skjoja går bra. Men har svårt att hålla sin linje i hämtet. Lite olydig i dag tror jag nog. Men balanserar dem fint i både drivning och fösning tycker jag. Fick lite tips av Anna som vanligt på saker. Så vi ska jobba på!


Anna körde mamma Dimma och stora syster Qajsa! Man har ju en bit kvar om man säger så. En annan kan inte blåsa framåtsignal i pipan ens en gång! Haha


Bancan


Lorna var med och fotade lite och filmade lite. Ska se på det när jag får tid, så det kan ju ta sin tid...


I morgon kurs för Karin S igen!

Ovido - Quiz & Flashcards