Guldhund

Direktlänk till inlägg 21 mars 2011

Peptalk

Av Ingela Karlsson - 21 mars 2011 10:15

I dag så var det kursdags igen. 2 st på dagen.


Vi jobbade mycket med stadga och moment i den första kursen. Tittade lite mer på detalj. Det var för de var så få i dag, hade 3 bortfall och då är det 3 kvar.

Men det var bra för dem. De fick jobba hårt och jag är så nöjd med dem. LIlla S gick så mycket bätre i positionen i dag!! Lycka!


Andra kursen fick ett par störningsträning under plats träning.

Sedan blev det programträning för 4 av dem och den 5:e fick gå igenom alla moment på egen hand då de varit bort mycket under våren. Kändes inte rätt att göra programträning då!

Men alla skötte sig så bra!!!

Sedan hem en vända. Mamma kom och lämnade pengar till Lauras återbesök. Hon skulle kolla sin ögon igen. Själv tycker jag mig se en liten liten försämring sedan korticondropparna minskades till en gång per dag.

Men en undran. Hur kan två likadana besök skilja sig så mycket åt i kostnad?


Sedan for jag mot Söderköping. Sam hade önskat få med sig en sådan där sallad man köper på typ Stat Olil tills i morgon. Så det inhandlades. De ska till Finspångs badhus och vara där med klassen. Jag skulle köra. Vi har alltid varit med tror jag. Men nu fick jag ett par privatträningar i morgon som är svårt att säga nej till. Men en annan mamma skulle med som kör i stället! Synd för det där är så kul att vara med på!

Jag har varit klassmamma sedan lekis. Och varit på med i stort sett allt. Det är så härligt att följa med ungarna på de här turerna! Man får se dem i annan roll!


Det som jag missade var att det förra veckan var besöksvecka..... Skit också.


Gunsan är ute och vädrar näsan.



Sedan for jag till Norsholm. Pratade med Marie på vägen dit. Hade frågor om Viska och Nikes sim.

Vi pratade och Marie fick mig att må lite bätter. Tack Marie. Det var skönt att prata med dig om eländet. Och ang simmet / rehaben på dem.


Så jag var först på simmet i dag. Började med Nike 10 min, idag helt utan stremer. Simmade ganska bra.

Sedan Skoja 15 min absolut med streamer... herregud säger jag bara....

Där kom Adelia.

Sedan Nike 2 min och 5 min med flytväst. Marie var inne en snabbis och kikade på henne innan hon gick hem.

Du är guld som tar dig tid för mina tjejer Marie!

Du vet ju.....



Duschade och schamponerade henne. Torkade henne.


Jag började simma Viska. Sedan tog Adelia över och simmade henne klart  sina 20 min utan streamer medans jag sprang över till Therese för att visa Laura.


Det visade sig att vi, dvs Therese och jag gått samma viltsåprkurser och hon är ju från Gusum. Tänk att hon blev veterinär. Det passar henne!


    


Laura fick inte vara utan sina korticondroppar. Hon hade fortfarande röda nervtrådar i ena ögat. Som jag trodde så var det lite lite sämre. Men vi ska stå kvar på dosen en gång om dagen. Och så de andra livstidsdropparna med förstås.

Laura skötte sig perfekt! Så lydig inne i väntrummet där det var en busig golden hane som bara skulle fram till henne. Hon låg fint vid mina fötter och morrde när han var för nära henne. Men inte en ansats att resa sig. Helt cool. Fina Laura.


Sedan in till simmet. Så var det Bianca som var i....


Efter det var det Viska igen. 17 min utan streamer.

Skoja 10 min med streamern. Bianca avslutade med sina 20 min medans jag duschade och schamponerade. Städade av.

Vi var klara 2 min i!

Adelia: Vi sätter händerna i sidan och säger. Vd bra vi är Karlsson och Andersson. Haha


Hemvägen är alltid trög. Så då brukar jag terra Lorna på telefon. Tack för att du står ut! Hihi


Åkte förbi mamma och lämnade Laura. Fick med mig middag hem.Tack mamsen!

Kollade till tackorna. Det är ju några veckor kvar men man vet ju aldrig. Allt kan hända. Och det kan man ju förstå att man är lite orolig när de ser ut så här, med cirka 3 veckor kvar...


Smärta Daggan ställer upp för foto.


     


Sedan hem. Ja ni gott folk, denna dag den gick den med!

 
 
Martina & Nova

Martina & Nova

24 mars 2011 20:54

Tack för de fina orden i bloggen fröken, de känns skönt att du förstår. Det är absolut inget personligt att jag vill hem tidigare men jag har verkligen inte ro att köra längre än ca 2 h. Börjar nått gå emot mig så brister jag... som igår var det att jag hade för lite kläder på mig...Vill verkligen komma iväg för Novas skull! Kram

http://martinaback.blogg.se

Ingela Karlsson

29 mars 2011 08:08

Jag förstår Martina. Och som jag skrev det är viktigare att du kommer den tid du orkar. sedan är det bara att åka hem! Du ska inte stressa ihjäl dig, det ska vara roligt att träna hund.

Kämpa påm du kommer klara det. Fortsätt ha din självinsikt så kommer du klara det!
Många kramar

 
Ingen bild

Lina

25 mars 2011 13:09

Precis som du har din veterinär i sörping så har jag min veterinär i Therese, hon är guld värd för mig!! Har aldrig tidigare träffat en veterinär som passar mig och mina hundar så bra och jag är så tacksam för att hon finns. Therese och Marie är orsaken till att jag åker till Norsholm, vore det inte för dem skulle jag nog åka till någon på närmre håll ;)

Ingela Karlsson

29 mars 2011 08:01

Ja det är skönt att ha en vet man litar på och känner så att säga. Kontakten man har med sin vet är ovärderlig,

Ingela

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela Karlsson - 26 januari 2015 23:02

För er som missat det har jag en ny hemsida och en ny blogg!   Ni hittar mig på: www.ostanvindens.wordpress.com   Välkomna dit! ...

Av Ingela Karlsson - 9 augusti 2014 13:30

I går var det Kanalettans första tillfälle!   Det gick riktigt bra i alla fall och duktia ekipage!   Tack alla inblandade som hjälpte till!   Segra tar en fluga!     I måndags när jag tränade Segra gick det inte bra! Dessa geting...

Av Ingela Karlsson - 5 augusti 2014 14:45

Nu är helgens läger avslutat!   Vi har haft Frida Wallén här i tre dagar som drillat oss i lydnad. Både lydnad, brukslydnad och BSL lydnad!     Hon har dessutom brutit foten så det var osäkert om hon skulle komma då det var så tätt inpå!...

Av Ingela Karlsson - 30 juli 2014 20:15

Ja nu är det länge sedan igen! Önskar jag hade mer tid att blogga. För jag gillar att kunna titta tillbaka.   Mycket har hänt sedan sist. Eller inte.  SM gik av stapeln och det var en lång resa. 70 mil enkel. Men Andreas var med upp och farmo...

Av Ingela Karlsson - 8 juni 2014 13:15

Har under våren gjort fyra starter med Viska! Hon har skött sig riktigt bra! Hon är inte i toppform. Hon är tung i kroppen. Det märks i fartmomenten. I april kändes det inte utan sedan.   Undrar om det är så det visar sig saknaden efter Nike? F...

Skapa flashcards