Guldhund

Alla inlägg den 8 juli 2011

Av Ingela Karlsson - 8 juli 2011 01:45

I dag har det gått i ett som det brukar.


Dagen började med en oerhört tråkig sak som jag fick ta tag i. Jag hoppas det kommer gå bra nu och att jag får de rapporeter jag behöver ha.



Kramar till en vän som jag vet behöver det.


På em var det dags för träning. Jo det är sant! Ett planerat pass med Viska!!!! Inte ett enda pass sedan SM!!! Seriös jag känner mig.... igen.... Usch likadant innan SM. Inte många pass... Måste skärpa mig för Viskas skull.


 


Lisbeth kom med sina två stjärnor och så kom Adelia med sin stjärna och Lorna var med med sina stjärnor! Och jag med mina stjärnor.



Vi hade ett bra pass alla tror jag. Vi körde lite och så lite prgram. Alla valde som det passade dem.

Vi hade med vittringen och den gick väl inte så bra. Ananrs ett fint pass av henne. Hon var alldeles galen vilket jag kan förstå. Lite ljud och så men fin i attityd och ork. Hon verkligen skriker efter att få arbeta. Arbetsnarkoman. Precis som Nike var när hon fick arbeta fullt.



           

Skoja fick också lite övningar. Men hon har tappat massor då vi inte gjort ngt. Hon är inte riktigt träningsbar just nu. Låter henne komma ur sitt skenlöp och så innan vi ens funderar på något seriöst. Känner igen det från Viska. Var likaså med henne i den här åldern. Det höll i sig ganska länge. Men vi tog det sakta och se på henne i dag! Galen och älskar arbete!

Så SKja får mer tid på sig. Jag har inte något mål att hon ska vara i elit med en gång. Vi har all tid i världen.



Jag får ju verkligen dela min tid. Hinner inte med två lydnadshundar och en vallhund och så Nike... Så därför får det bli en lydnad en vall och en galenpanna. Plus våra andra tre. Som ska ha sitt med.


Kvällen avslutades med ännu ett besök och hot om polisanmälan. Herregud, jag anser att vi ska använda skattepengarna till något vettigare. Kortnummer dit?

Vi skulle kunna lägga anmälan på saker vi med om vi ville. Men jag skulle ALDRIG sjunka så lågt som människa!   


 


Humör har jag men jag blir verkligen inte arg på det hela, blir lite full i skratt åt barnsligheten. Tycker det är på låg nivå. Och kanske väldigt tråkigt liv? Har man inte så mycket att göra kanske man letar?

Och har man en gång ljugit om vad barnen gjort, så är man kanske inte så trovärdig. Ljuga på barn, det tycker jag är så fult och så ELAKT gjort. Sådant gör man inte.   


Jaja kvällen avlöpte utan att polisen stod utanför, men vem vet de kanske står här snart igen. Ska bli spännande att se vad det är för då! En bil på vägen? Avsaknad av lock på postlådan? Fortsättning följer.......  



Ovido - Quiz & Flashcards