Guldhund

Direktlänk till inlägg 25 mars 2013

Åh nej!!!

Av Ingela Karlsson - 25 mars 2013 09:00

Vad länge sedan det var jag skrev här. Brukar ju bakåtblogga lite för min egen skull men det orkar jag inte denna gång Och det har inte hänt så mycket stora saker.


Februari var trögt med kurserna då kylan och snön slog till med dunder och brak! Jag är så trött på snö och att alltid frysa. Jag använder mina värmare och har köpt två p vinterskor men inga är riktigt bra. Bäst är Muck boots stövlarna! Helt klart.



Evelin har hämtat hem sitt lilla underverk Vittra. Hon är nu 12,5 v och helt sjövild. Har ett hett temperament och svårt att koppla av. Så där har nog Evelin lite att jobba med. Främst att lära henne att koppla av! Hon är helt underbar!


Jag har jobbat åt JRF en helg igen. Riktigt roligt och jättebra ekipage verkligen!


Har en aktivitetsgrupp igång. Där jobbar vi emdsaker som är i vardagen. Och att kunna aktivera sin hund på enkla sätt. ett superhärligt gäng om 8 st som är superduktiga med sina hundar!!!



Haft lite privatlektioner. Både lydnad och aggressioner. Det varierar lite. Men alltid roligt!

Att inte kunna ta i sin hund utan att den ska bli arg ogillar jag! För mig är det viktigt att hunden inte vill bita mig om jag säger till för att den tex inte lyssnar. Jag kanske petar till den eller tar i den.

Det är ganska vanligt att mötas av att man ska undvika dessa situationer osv... Där tänker jag annorlunda. Rätt eller fel? det kan bara var och en svara på.



Lite vallningar har det varit men bara fram tills nu när lamningen är i gång .Förut kunde vi vara inne i stallarna. Köra ut de dräktiga och in med valltjejerna. Men nu ska det vara lugnt och fint där. Och snön gör att vi inte tar oss ut på fälten med dem! Och i valltjejernas fålla är det för mycket snö för att ens köra bara hålla ut och gå runt träning!


Anna var här och vallad en dag. Kul att se syster Qajsa och mamma Dimma.


Har hunnit fylla år! hade lite fest. Herregud vilken fest. Den ska jag skriva om enskilt i ett inlägg! Det var den bästa festen tror jag! Där lyckades kommittén verkligen med upplägg!!

           

 
 
adelia

adelia

25 mars 2013 12:23

Ja ibland orkar man inte bakåt blogga heller...Det händer mkt i ens vardag fast inget som man orkar m att blogga om .Och om du frågar mig och retsen ang din fest,så var det festen for ever...Den kommer alla prata om i decenier;))Helt otroligt lyckad,vilket jobb de gjort fest kommiteen herregud,,,allt klaffa,bra underhållning ,god mat och ap drickat som gjorde mig ap full..haha.inget att klaga om,jo det ska väl vara en sak då,att tiden den gick för fort,,,men den rår vi inte på...Tack för att jag fick vara delaktig,,kram

http://www.nogg.se/kungsvikstorpsbianca

Ingela Karlsson

25 mars 2013 23:47

Ja du den festen går till historien. Vi var nog ett par som var lite runda under fötterna!Superlyckad! Jag är mer än nöjd och jag är glad du var med och delade denna kväll medmig även om du fick se hur galna vi är på landet du vet!
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela Karlsson - 26 januari 2015 23:02

För er som missat det har jag en ny hemsida och en ny blogg!   Ni hittar mig på: www.ostanvindens.wordpress.com   Välkomna dit! ...

Av Ingela Karlsson - 9 augusti 2014 13:30

I går var det Kanalettans första tillfälle!   Det gick riktigt bra i alla fall och duktia ekipage!   Tack alla inblandade som hjälpte till!   Segra tar en fluga!     I måndags när jag tränade Segra gick det inte bra! Dessa geting...

Av Ingela Karlsson - 5 augusti 2014 14:45

Nu är helgens läger avslutat!   Vi har haft Frida Wallén här i tre dagar som drillat oss i lydnad. Både lydnad, brukslydnad och BSL lydnad!     Hon har dessutom brutit foten så det var osäkert om hon skulle komma då det var så tätt inpå!...

Av Ingela Karlsson - 30 juli 2014 20:15

Ja nu är det länge sedan igen! Önskar jag hade mer tid att blogga. För jag gillar att kunna titta tillbaka.   Mycket har hänt sedan sist. Eller inte.  SM gik av stapeln och det var en lång resa. 70 mil enkel. Men Andreas var med upp och farmo...

Av Ingela Karlsson - 8 juni 2014 13:15

Har under våren gjort fyra starter med Viska! Hon har skött sig riktigt bra! Hon är inte i toppform. Hon är tung i kroppen. Det märks i fartmomenten. I april kändes det inte utan sedan.   Undrar om det är så det visar sig saknaden efter Nike? F...

Ovido - Quiz & Flashcards