Guldhund

Direktlänk till inlägg 28 mars 2013

Åka långt

Av Ingela Karlsson - 28 mars 2013 20:30

I dag for jag med mina nya fina Beatrice till Motala! Lite sliten efter en natt med djuren och 0 % sömn.


Fattar inte att jag inte kan sova alls på natten mellan vaket! Vi har koll på djuren varannan timma dygnet runt i fem veckor. Och då bör man sova sina stunder. Men min hjärna vägrar slå av.


Till Motala for jag. Hade bokat en extra timma på em för jag ville hinna igenom mer.

Stannade och köpte en energidryck för första gången i hela mitt liv på Netto. För att ha när tröttheten slog till! Har ju en förmåga att somna.... även om jag sitter i bilen.... därav kör jag inte när jag är trött!



In i hallen. Hann träna lite sedan kom Heléne och Ditte. Så då blev det fika och prat och koll på lite fårskinn! Åh så fina de är våra skinn!!!


Sedan med tiden kom Sofia... hon skulle vara på plats 16:07 tror jag....men ramlade in framåt 17.... hihi


Vi körde lite först alla, jag körde mest Skoja först. Och sedan när vi skulle hjälpa varandra så körde jag Viska.

Min plan var ett litet ff, med följd av ett z och sedan en fjärr.


FF var riktigt bra. Mycket nöjd med henne. Vårt ff är bättre men massor att göra där. Hon laddar på ju längre hon får gå nu. Ändå är hon van att gålänge utan belöning... förr i tiden.... jag glömmer att jag tränar så lite och tror hon ska vara som 2009-2010 när jag tränade massor!!!! Inte rättvist med tanke på hur det varit de sista åren.



Z gjorde hon fint. Lite segt sitt. Men tog alla skiften, ingen osäkerhet! tack för att dumrutan byttes till Z!!!


Fjärren gjorde hon sådär. Lite påverkad av att vi la på störning. Hon är alltid orolig när jag vänder upp, tittar bakom sig. Det var precis då det hände. Så länge sedan och så påverkad än. Älskade Viska!!!


De andra körde lite av varje men jag måste säga det så fint ut med både Lixan och Trazan. Både Sofia och Helene är väldigt duktiga.


Nike fick göra lite apporteringar. Hon lät och gapade så de andra log lite... de fick lite störning på sina om int annat! Galna hund!


           


Skoja fick köra ff och sättande, lite z delar och annat. Ett flertal hopp apport och hoppad rätt varje gång!!!! Kanske det problemet minskat?


Vi avslutade med kaffe och lite prat.

Sedan satte jag mig i Beatrice och for hemåt med energidrycken i högsta hugg!

'Den var faktiskt bra. Socker fri, jättengr kalorier i, och den höll mig vaken utan problem i typ 12 mil!!!!Otroligt!



I morgon kommer de till mig så sa vi köra en dags lydnad här ute. Vi hoppas på sol! Vi skulle vallat men det går ju inte med alla förbenade snö!!!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela Karlsson - 26 januari 2015 23:02

För er som missat det har jag en ny hemsida och en ny blogg!   Ni hittar mig på: www.ostanvindens.wordpress.com   Välkomna dit! ...

Av Ingela Karlsson - 9 augusti 2014 13:30

I går var det Kanalettans första tillfälle!   Det gick riktigt bra i alla fall och duktia ekipage!   Tack alla inblandade som hjälpte till!   Segra tar en fluga!     I måndags när jag tränade Segra gick det inte bra! Dessa geting...

Av Ingela Karlsson - 5 augusti 2014 14:45

Nu är helgens läger avslutat!   Vi har haft Frida Wallén här i tre dagar som drillat oss i lydnad. Både lydnad, brukslydnad och BSL lydnad!     Hon har dessutom brutit foten så det var osäkert om hon skulle komma då det var så tätt inpå!...

Av Ingela Karlsson - 30 juli 2014 20:15

Ja nu är det länge sedan igen! Önskar jag hade mer tid att blogga. För jag gillar att kunna titta tillbaka.   Mycket har hänt sedan sist. Eller inte.  SM gik av stapeln och det var en lång resa. 70 mil enkel. Men Andreas var med upp och farmo...

Av Ingela Karlsson - 8 juni 2014 13:15

Har under våren gjort fyra starter med Viska! Hon har skött sig riktigt bra! Hon är inte i toppform. Hon är tung i kroppen. Det märks i fartmomenten. I april kändes det inte utan sedan.   Undrar om det är så det visar sig saknaden efter Nike? F...

Ovido - Quiz & Flashcards