Guldhund

Direktlänk till inlägg 10 mars 2014

Min hund är sjuk!!!!!!!!!!!

Av Ingela Karlsson - 10 mars 2014 17:01

I dag for jag in till Söderköping för att träffa veterinären i olika ärenden.


Witch var med för att hon skulle kollas. Ho är 11 år fyllda och jag älskar den hunden så gränslöst.


Jag tänker ofta hur vår familj kommer se ut utan henne. en unik gapig och så älskad hund! Vi är alla lika galna i henne. Ett liv utan henne? Vad tyst det kommer bli. Och vad plats i sängen. Kommer ha en egen kudde! Och min arm kommer inte varje natt bli stel och ha ont!

Jag skulle gärna ha dubbelt av allt detta, om det fungerade så.Det är alltid jobbigt att ha gamla hundar. Jag har 2 nu. Samtidigt. Lojala. Kloka. Underbara. Unika. Böst.

              

    


Hon hade lunginflammtion som två veckors valp. Hon skulle gått till Norge och vi skulle behållt den tik som sedan gick till Norge.

Men vi ville inte sälja henne då vi inte visste vad det skulle bli av henne och sedan blev hon vår bebis. Jag gick där i en veckas tid med henne mer eller mindre innanför kläderna.

Vi klarade henne!Sviterna efter det visade sig vid 6,5 års ålder. Lunginflammtionen hade förstört hennes lungor. Hennes karriär som jakthund var slut. Sorgligt.

Hon älskade att jaga, länge! För länge.Idag ligger det till så att om hon lyckas rymma kommer hon till 99 % inte tillbaka, i livet. Hon skulle sannolikt somna in under sin jakt.


Hon har rymt en gång under alla dessa år. Och hon blev tvärsjuk direkt Hon hann jaga 30 min fullt drev innan jag lyckades få tag i henne. Tack för en bra veterninär, igen. vi räddade henne även denna gång. Hur många liv har hon?Jaja vi var hos Krister halv 9.  Witch blev genomgången.


Eftersom hon blivit lite tröttare sista tiden ville jag kolla henne. Visst hon är 11 år men det kan man inte tro när man ser henne. Hon är smidig, ingen stelhet, glad och så sprallig på promenaderna. Men. Ibland är hon så trött.
Krister dividerade lite om hur hon var och så. Tack gode gud för en veterinär som lyssnar och litar på att jag kan min hund bäst. Han kan det medicinska, jag kan hunden. Bra kombo!


Vad är ålderdom och vad är annat? Det har jag funderat på. Min intuition har sagt det är annat. Och jag litar på den. De gånger jag struntat i den har det gått sämre i olika samman hang. (Jag till och med förlorade en hund. Vilket jag för alltid kommer klandra mig för.)Jag fick i alla fall svaret vad annat är.


Annat är hjärtfel.


Min älskade lilla Witch!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Annalena

10 mars 2014 18:04

Vad sorgligt, ett tungt beslut ligger framför dig. Jag håller med - Krister är en mycket bra partner i sådana här fall. Kram

Ingela Karlsson

10 mars 2014 18:54

Jag har nog förhoppning om att hon ska klara sig på medicin! Ja Krister är bra!
Kram

 
Ingen bild

lorna

10 mars 2014 18:08

Älskade Puttan ska slå världsrekord o bli världens älsta hund! Typ minst 30 ;) När du smsade va min tanke . Ok vem ringer jag in till jobbet för jag kommer bryta ihop. Fy !!! Tur du va snäll o skickade liten filmsnutt så jag fick se o höra Puttan! Förresten!!! Vad menar du med att hon gapar!???
Hon VOVVAR lite ;)

Ingela Karlsson

10 mars 2014 18:55

Ja tänk om hon kunde bli 30!!! Jag ville ju berätta det och hoppades på du skulle vara hemma. Men som sagt mediciiiin hoppas jag hjälper.
Vovvar lite det är föremanet!!

Kram

 
Quila o Ronja

Quila o Ronja

10 mars 2014 18:19

Vad ska man säga......det är så hemskt, hemskt, hemskt. Mina tankar är hos dig, Ingela
Stor kram
Susanne

http://quilaoronja.bloggspott.com

Ingela Karlsson

10 mars 2014 18:56

Tack Susanne!! Ja det är inte kul men jag hoppas hon ska klara sig på medicin!!

Kram

 
Sarah o Wilda

Sarah o Wilda

10 mars 2014 18:25

Usch, vet ju alltför väl hur det är :(
Kram

http://flattar.wordpress.com

Ingela Karlsson

10 mars 2014 18:57

Ja det är absolut inte kul!!

Kram

 
Ingen bild

Lotta Zeb Enzo

10 mars 2014 18:35

Sorgligt är det 😢 kramar

Ingela Karlsson

10 mars 2014 18:57

Ja det är verkligen sorgligt!! Lilla Puttan!! Kram

 
Ingen bild

Pia

10 mars 2014 18:47

Jättetråkigt och jobbigt, men min Fritte är ju 11 år och mycket, mycket piggare igen sedan han fått hjärtmedicin. Hoppas samma för er!

Ingela Karlsson

10 mars 2014 18:58

Ja det hoppas jag verkligen!!!!

 
adelia

adelia

12 mars 2014 04:58

Ja verkligen sorgligt!! Man ser på henne att hon vill så mkt.Men vi får verkligen hoppas att medecinen ska hjälpa henne..
kram

http://www.nogg/kungsvikstorpsbianca

Ingela Karlsson

12 mars 2014 12:05

Ja det är det. Hon har ätit tre doser men är helt däckad. Väntar på Krister. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela Karlsson - 26 januari 2015 23:02

För er som missat det har jag en ny hemsida och en ny blogg!   Ni hittar mig på: www.ostanvindens.wordpress.com   Välkomna dit! ...

Av Ingela Karlsson - 9 augusti 2014 13:30

I går var det Kanalettans första tillfälle!   Det gick riktigt bra i alla fall och duktia ekipage!   Tack alla inblandade som hjälpte till!   Segra tar en fluga!     I måndags när jag tränade Segra gick det inte bra! Dessa geting...

Av Ingela Karlsson - 5 augusti 2014 14:45

Nu är helgens läger avslutat!   Vi har haft Frida Wallén här i tre dagar som drillat oss i lydnad. Både lydnad, brukslydnad och BSL lydnad!     Hon har dessutom brutit foten så det var osäkert om hon skulle komma då det var så tätt inpå!...

Av Ingela Karlsson - 30 juli 2014 20:15

Ja nu är det länge sedan igen! Önskar jag hade mer tid att blogga. För jag gillar att kunna titta tillbaka.   Mycket har hänt sedan sist. Eller inte.  SM gik av stapeln och det var en lång resa. 70 mil enkel. Men Andreas var med upp och farmo...

Av Ingela Karlsson - 8 juni 2014 13:15

Har under våren gjort fyra starter med Viska! Hon har skött sig riktigt bra! Hon är inte i toppform. Hon är tung i kroppen. Det märks i fartmomenten. I april kändes det inte utan sedan.   Undrar om det är så det visar sig saknaden efter Nike? F...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se