Guldhund

Senaste inläggen

Av Ingela Karlsson - 15 juni 2013 10:45

I dag var det dags för allvaret!Gruppmomenten gick relativt bra.

Började med plats. Hade en vipp och satte sig inte på första. Hunden bredvid hade vridit sig och rört sig massor och då blir Viska så orolig och rädd att hon går i en bubbla. För kvar måste man ju ligga tror jag hon tänker. På DK upp försvann många poäng! Men jag är oerhört glad och stolt över henne att hon övervinner sin rädsla för andra hundar och ligger kvar fast hon vill fly därifrån! Min bästa duktiga Viska!


Och vem dök upp!!! Viska uppfödare Anna Hall! Hon är uppfödare till både Viska och Skoja på Kennel Skogsvallarens1 Och vem hade trott hon skulle åka till Falkenberg för att kolla på oss!! Jättekul verkligen!


                                


Sitt i grupp. Satt fint. När jag gå in i tältet har hunden nummer 4 redan lagt sig. När vi kommer fram har hunden bredvid Viska lagt sig och när vi är på väg tillbaka lägger sig andra hunden bredvid henne!

men hon satt så duktigt! lite tass tramp får vi ju direkt det rör sig band de andra! Men hon satt trots att 3 av fem lade sig!

Hon är en fantastisk hund!


Teknikansvarig Lotta fixat med banden...


Sedan var det ju lång väntan! Vi var hemma lite mellan så Viska skulle få vila och så hämtades hon av mina bästa tjejer som var med. Jag fick sitta och titta på program efter program medans de fixade allt. Vilket gäng!Sedan var det vår tur!

Vi började med hopp. Ny modell av metall apport gjorde att det inte blev samma klipp i upptaget och fart tillbaka. Men hon gjorde det bra. Tror vi fick runt 8-8,5


Sedan fjärren! Hon gjorde den så bra!!! Alla skiften på första kommandot, ingen rörelse och ngt långsamt! Tror vi fick runt 8,5 Bästaste Viska!!!

Sedan rutan! Den gjorde hon bra!!!!! Vi fick runt 9-9,5 tror jag.Byte av ring!

Började med z. Missade ett skifte pga MIG!!!!!!!!!!!!! Och där vet jag med facit i hand att vi tappade finalplatsen. För den gör hon bra. Vi fick en 6! Men så är det!


Sedan dirr app. Bra!! Vet ej vad vi fick men helt ok p.

Sedan ink med stå och ligg. Gjorde det bra med!Ringbyte till sista ring. Ff.


Där trodde jag vi hade fördel av att kört hela programmet först. Då hade hon liksom gasat ur sig.... Glöm det!

Första fot kommandot... lite gnissel och ett halvt gläfs. Kunde strypt henne i det ögonblicket..... hihiÖverlag lite på, lite svajig, en ok. Jag hde tydligen inte varit tydlig med stegen i ff. Ff kan hon göra så mycket bättre. Ett superkort ff!


Överlag så var tävlingen bra. Hon kändes fin. Sämst var ff!


Vi slutade på dryga 253 p. Hade vi bara fixat z med skiftet hade vi varit med! Lite retligt var det allt men så är det med djur! och denna gång var det jag som schabblade med kommanot!Hur som haver skötte sig Viska jättefint! Är riktigt nöjd med henne förutom ff..... Hon höll fokus, brydde sig inte om publik, inte ljuden som fanns. Hon vara bara den där fantastiska hunden vid min sida!


Största glädjen kände jag när hon satte fjärren! Slitet har gett lite utdelning. Såg ingen oro på henne där alls mot det runt om!


Men vilket SM överlag! Ett super bra arrangemang! Jag hittar inte en sak som inte var bra! Vilket upplägg inne på panen.Snygga planer, rent och snyggt, inte massa onödigt spring och konor och skit på plan!

De hade tänkt på allt verkligen!


En stor eloge till dem! Jag tyckte att Karlstad var kanon men detta var snäppet bättre!!


Sedan kollade vi förstås på flera ekipage. Vi hade ju ett par till från Östergötland. Anders och Maggan.


Kvällen spenderades med de fina vännerna som var med! Vilket fantastiskt gäng!


Tack bästa ni!

Syrran-allt i allo anasvarig. Lelle-materialansvarig. Adelia - mat/hundansvarig. Lorna -  Ingela ansvarig. Lotta-teknik ansvarig. Micki Boy - Bodyguard

Utan er skulle det här inte vara lika kul! Och jag skulle troligen inte ha åkt alla dessa år om jag åkt själv!


Visst ett SM är ett SM men ni som känner mig vet hur jag är!


Varken titelgalen eller tävlingsgalen!


Detta är vårt 4 SM vi kvalat till! Första gången 2010 kvalade vi in som sista hund och kom 12:a tror jag.

Vilken resa det har varit!

Vi har även kvalat in oss till nästa års SM! Som går 70 mil härifrån. Vi får se om det blir ngt tävlande. Eller om vi låter bli. Det är låååångt!


Men Viska är i alla fall kvalad till sitt femte SM! Jag älskar henne så mycket. Jag vet hon gör vad hon kan, alltid!


 


Medaljen fick Viska av Adelia! Henne har jag att tacka för mycket i vår träning. Som står och viftar för fjärren, bär apporter, bär pinnar. Utan träningsvänner är det inte lika kul och givande!


Lelle har varit med varje år. Min äldsta vän, sedan vi var typ 2-3 år. Själv tränar hon inte hund för dagen men ändå fixar hon med sitt jobb så hon är med.


Sedan har vi syrran. Som alltid finns där alltid peppar alltid tror på oss! Hon har alltid sagt saker som jag inte trott på, men hon fick rätt!


Lorna en fantastisk vän som alltid ställer upp och tränar oss med kort varsel, sent på kvällanra, bär på pinnar och pinnar.... Ovärderligt!


Sedan har vi Lotta. Som halkade in i denna värld och blev bunden! Som sprider så myket glädje omkring sig, alltid peppar och är så hjälpsam! Vi känner varandra sedan barnen var små! En underbar vän!


Tack alla ni som varit med på min resa. Kan inte med ord ni vet!


Måste ju också tillägga att att jag har den bästa sambon! Som fixar allt hemma med alla djur och skjutsande hit och dit. Detta år fick han dessutom ta hand om Segra... Och Nike.... vilket kap för han!

Utan honom skulle allt detta inte vara möjligt. Vi skulle inte ens komma till SM utan honom!

Han backar alltid upp mig, säger aldrig nej när jag ska träna eller åka i väg och träna hos andra!

ANNONS
Av Ingela Karlsson - 14 juni 2013 22:00

Torsdag kom vi fram till campingen och vår stuga! En jättefin stuga, ren och fräsch!


Packade in oss och åt och drack lite.... mycket skratt och ett höjt humör! Vilket underbart gäng! Lotta, Lorna, Adelia och Lelle! Saknades gjorde syrran just då!


Fredagen. Sov länge. Adelia var uppe tidigt och ficxde och gick med hundarna!Vi åt frukost och pratade och hade det bara bra! Att ha med sig ett gäng så här betyder så mycket!

Jag vet att ett SM är ett SM, och jag är stolt över att ha tagit oss dit i 4 år, så det är inte så jag menar. Men jag vet inte om jag skulle åka år efter år om jag inte hade gänget med mig! det är ju liksom halva nöjet! Ni är fantastiska som följer med och fixar.

Kan inte med ord beskriva det.


Lelle med Viska, Lelle har varit med mig alla 4 år, i vått och torrt! TACK!

   


Efter lite röj så  har tjejerna skojat om sina uppgifter. Eller skojat det är dagens sanning!


Följande ansvarsområden:

Lelle Material och tränings ansvarig

Lotta teknik och informations och strump ansvarig

Lorna Ingela ansvarig

Adelia Viska, mat och dryck ansvarig


   


Vi åkte för att besiktiga och vara med på invigningen. Besiktningen blev en OK stämpel.

Sedan invigningen. Roligt de gör lite show av det. Ingång på området!

Lottningen.... en lång väntant.... jag drog som nummer 28 tror jag, den placering jag hade 2011 om jag inte minns fel!

Och vad nervös jag blev. Gick bar massa höga nummer, inga låga och inte nummer 1..... Min fasa var att få det igen! Men jag var mer förberedd än förra året i allafall.... då satt chocken i i timmar!När det var min tur hade jag gått runt runt, vankat och ojat mig. Fick gå fram... vågade inte ta en... han sa du måste ta en!  Jag tog en och vågade inte titta. Du måste titta med säger han.... Jag vände på mojängen, hittar ingen siffra och tror direkt det är nummer 1, svårt att hitta ett streck bara.... men DÅ, ser jag de underbara numren... en 4 och en 2! 42 fick vi. Lite sent om jag får säga, men det spelar ingen roll! Man skainte klaga!
Efter invigningen åkte vi hem ett par timmar för att åka tillbaka till 16. Då skulle lydnadsprovhunden gå! och det ville jag ju se, så man får en hint om upplägg!


Kl 16 var vi på plats. Upplägget var jättebra! Rena och snygga planer, duktiga TL som verkligen tänkte på allt!


Upplägget passade Viska, det hade jag insett innan! Fartmomenten i början, app och fjärren!Avsluta med ff. Borde vara perfekt hade jag trott. Då har hon ju blåst ur sig och borde vara tyst!


       


Efter det for vi till Engelssons och köpte regnställ och lite annat! sedan hem för att grilla och äta rökt lax......


Kvällen avnjöts med goda skratt, underbara vänner och galenskaper! Man har inte tråkigt i detta gängs sällskap det kan jag lova er!Vi hade grannar och så var det kaniner överallt! Ja skratt blev det på hög nivå!

ANNONS
Av Ingela Karlsson - 13 juni 2013 20:30

Måndag Kurs hela dagen! I stan på kvällen regnade det!

Adelia och jag skulle ses och valpträna i hop! Det spöregnade så vi satt i bilen och tränade käkarna!


Det är sååå roligt att ha valp samtidigt då vi tänker ganska lika med vardagen och i lydnaden! Roligt att prata om det vi gjort sedan förra gången och vad vi ska göra och se varandras framsteg! Och Indra är superduktig redan. Min ligger i lä helt klart! Min kan inte sitt stanna ens.... Men det ska det bli ändring på! Blev inspirerad av Indra!


        


Tisdag

Då träffades Helene, Adelia och jag för att träna. De var så himla snälla och gjorde SM upplägg med tre ringar! Jättebra. Men Viska gick som en kratta. Inte många saker som blev rätt! Herregud säger jag! Strul överallt i det närmsta. Hon sätter mig i svaj! Var faktiskt lite stressad av detta pass!

Tack snälla för all er tid!!!! Väldigt uppskattat!Sötnöten ovan fick också göra ngr saker. Och busa med sin lekkompis Indra.

Adelia tyckte de kunde ligga ihop i hagen,,,,, javisst sa jag men vår valp kommer inte vara kvar där.....


Jo då sa hon...


Jag fick rätt! Mattegris som hon var kom hon farandes ut till mig i prgorammet så Adelia fick jaga rätt på henne. Provade en gång till men ute lika kvickt. Forcerade gallret bara! Adelia fick ge upp!Bianca och Tarzan skötte sig fint! Varmt och skönt var det dessutom!


Andreas besiktigade min bil! Gick igenom utan en enda anmärkning! Skönt! Är för övrigt väldigt nöjd med min bil!


Onsdag Kurs hela dagen. Klippte mig!


Torsdag Vi begav oss mot Falkenberg och en avstickare till Ullared! Handlade lite därinne!


Sedan var det Falkenberg!


Viska hade ju fått paket av sin Gudmor innan vi åkte! Mycket snällt, världens bästa Gudmor säger Dulle!!


 


Dulle fick nam nam i!!!!


Av Ingela Karlsson - 9 juni 2013 18:45

Herregud vad roligt det är med valp igen. Visst är det jobb men valpar är för kula!


Veckan har bestått av mycket jobb. dt är enda minuset med valp just nu! Fast jag gör det bästa av det hoppas jag i alla fall!


Valpen är med på kurserna en del när ingen är hemma och kan ha henne!


Hon är redan en mattegris. Men hon är också glad i de andra i familjen! Men det är mig hon går efter och skriker efter.... Hrmf... känner igen dragen.....


        


Hon har blivit 13,5 v och växer så det knakar! Hon är så fin. Jag är väldigt förtjust i henne! Hon är en Ingela hund tror jag. Som det ser ut nu. Har ju bara haft henne 1,5 v. Men åh så mysig. Så tillgiven och rar. Vill gärna lägga upp framtassar och huvudet i knät! Älskar henne redan så mycket!!!!


I tisdags var jag på röntgen! Jag går sällan till läkare. Nu gör jag det för att syrran säger det. Men de är inte speciellt gulliga. Så nu tänker jag itne göra resten av utredningen! jag skiter faktiskt i det! Jag är stickrädd och thats it!I torsdags var jag och kollade på vallhundstävlingar  i Norrköping. Vilka skittråkiga får att tävla på.

De har haft väldigt mycket kurs på dem så de var tunga och tråkiga. Usch!

En trevlig dag var det i alla fall. Valpen sov sig igenom det! Nike, Viska och Skoja var medoch tog det lugnt bara. Duktiga att ha med!I fredags trimmade Nancy Molle! Han blir så fin!!!! Han är en fin hane. Kan tycka det är synd han inte ställs ut och får visa sig! men jag gläds åt att han har en kull efter sig där två av dem gått och blivit riktigt fina. Den ena hanen finns på kennel allerts.se och tiken finns i Österrike tror jag det är.

Molles son Gurra har dessutom blivit pappa och hans dotter är parad! Så fina har de ju blivit. Inte för att jag egentligen tycker det är superviktigt men  det är ju kul. Och framför allt för Lenas skull.


I går var det lite party. Vi var på Gusum dagarna i går på kvällen! Träffade massa folk vi känner, och det var kul att komma ut!!


Och i dag har det varit kurs ggr 2.Av Ingela Karlsson - 2 juni 2013 22:30

I fredags hade i år kvällstävling på klubben!

Det var ett kanonväder med ca 30 starter. ett riktigt fint prisbord hade vi! Alla DM fick ett sponsrat halsband från Popix, som också är vår sponsor med halsband!! Gå in på www.popix.seoch kika! Många fina halsband finns det!!!


Dagens lydnadshund med bsäta snittet fic ett fårskinn sponsrat av Djulpan KRAV Lamm. Sedan hade vi andra fina priser sponsrade från Grizzly, Thina Johansson, Lilla Foderbutiken, Loppas hund o Katthus, min mamma och kaske ngr jag missat...


Viskas runda då.... Ja vad ska man säga. Vi har gjort bättre rundor än så! Hon var på gränsen hela tiden till att flippa ur! Sista passen vi gjort, typ ett per vecka nu har jag dragit på henne.... Vilket jag får ångra. För då gasar hon upp sig lite..... Hon skallrar tänder till och med... NÖT!


Fria följet kändes ok, sådär. Z kändes bra. Ink, dåligt stopp, ok ligg. Rutan bra men gick för fort så jag hann ej stoppa henne! For ur rutan....

Dirr app, bra. Ett tugg. Metall ISLAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vittring bra, fjärr BRA!!!! Inte en mm flytt men ngt långsamt, tog alla skiften på första!!!!!!!


Utåt sett syns det kanske inte, men jag får slita med att hålla i henne!


Jag gick  av plan med en sådär känsla. Hon har ju gått bra nu men denna dag kändes det inte så. Det kändes nog värr än vad det såg ut.


Det som var kul var att en kvinna som satt bredvid berömde oss för det såg snyggt och prydligt ut. Inga dk tillhögeroch vänster. Det känns skönt att höra, för jag vill verkligen inte ha massa dk! Och jag jobbar verkligen med mig själv att inte styra med massa saker. För det ser inte så fint ut tycker jag! Det ska vara stilrent och enkelt.

de orden gladde mig!

Vi fick i hop 298 p! På våra första 3 tävlingar i år hade vi ett snitt på 297 p och då kändes det som vi var klara för SM 2014! Vårt femte! Min fina bästa Viska!!


 


Efter denna tävling säkrade vi det, det är jag övertygad om. Hon har kvalat in till sitt femte SM! Känns så roligt!!! att hon faktiskt är så pass jämn!


Jag som inte brukar bry mig om listorna, och har dålig koll, har vänner som sköter det där. Fick ett SMS med infon om att kolla Dogmatix. Det gjorde jag och roligt nog ligger vi på plats nummer 1!!! Det kommer ju inte att hända mer så det ar riktigt kul!

Nu är ju säsongen knappt startad så proffsen har ju inte tävlat än, men det är kul, och jag gläds åt den tiden vi är där!


Rubriken Galenskap... den är tillägnad Viska! hon är full av galenskap som jag måste hålla reda på! Men ack så fantastisk hon är!


 


Annars har det varit kursdag! Skitkul och duktiga är de som bara den!!


Vi kör på och kör på!!!
Av Ingela Karlsson - 31 maj 2013 10:53

Här händer det saker fort fort!

Då rullgardinen åkte ned i lördags då min valp dog började jag kolla ny!


Jag kom in av en slump på en kennelsida jag kollade lite innan jag valde kennel. Vilket inte var denna från början. Men ödet hade väl redan lagt sin väg för mig!


Får jag presentera:

Qbaz Exi


 


Hon föddes de 5 mars på kenneln. Modern är syster till fadern till den valpen jag skulle fått! Alltså den linjen jag så gärna ville ha! Fadern är en hane utifrån, så den vet jag inte massor om. Det är en rejäl hane ganska stor. Modern är en normaltik. Gillade deras tikar, inte förstora men rejäla. Bra ben och stomme! Inte så där tunna en del kan vara!

Ödet styr.När jag kontaktade kenneln hade de en tikvalp kvar enligt hemsidan. Det hade fötts 6 tikar och en hane. En svart m gula tecken. Vi pratar en stund och sedan säger jag att jag kan bara tänka mig en svart med gula tecken, inte en GRÅ, och det är väl bara grått ni har kvar säger jag.

Näe säger Peter, det är den svarta... Ödet säger jag igen! Herregud vad glad jag blir.

Vi pratar och de vill träffa mig. Vi pratar om att jag ska åka ner torsdag. Och jag vill ta med henne hem om det känns bra för er säger jag! Visst säger de men de vill träffa mig först.På kvällen hördes vi igen. Då hade de kollat lite och de sa att jag fick henne! Herregud vad jag blev lycklig!!!!! Jag fick köpa henne! Åh vad jag blev glad ni kan inte ana! Kl 9 på torsdag ska hämtas var avslutet i samtalet!Adelia och hennes flickor var med och hämtade henne! på vägen ner såg vi massor med sådana här:


 


Men lugnt och stabilt kör vi som vanligt så det var ju en baggis!!!!


När vi kom kom hon i galopp och kastade sig på mig. Inte en broms! For i väg och slet ner ett fårskinn och började rysta det. Haha

Den där vill jag ha säger jag med ett leende!

Yosette och Peter var jättetrevliga, kändes rätt med dem direkt! Och valpen.... ja hon var nog skriven i stjärnorna till mig!      


Och jösses vilken vilde! Jag gick på toan, då for hon upp på stol och frukostbord för att stjäla mat, tomaterna flög, husse fick ner henne.... Adelia hamnade i chock tror jag. Bet som en krokodil.

Slet ner ett fårskinn och sprang och rystade och slogs med, flertalet ggr.

Helt matskadad! Har inte haft en sådan valp NÅGON GÅNG! Men nu fick jag min första!


Vi pratade ngr timmar, fick träffa mamma, mormor och annan släkt. Mormorn är ju en stark favorit. Kustmarkens Quba. Åh vilken tik!!! Så fin fast hon var tio.

Fick träffa syskon med. En skulle åka i helgen och en skulle sparas. De är inte kul i flock.... huliganer!De fick träffa Bianca och Indra med. Bianca världens coolaste rottis, blir utskälld av tre valpar och hon står och viftar på svansen när de är helt galna! Sötnöt!

Jag gick på toan och då såg det ut som ovan! De stod på trappen och väntade!


Hon kändes som min valp direkt. Hon var min, min typ, sedan får ni själva räkna ut vad det är! Tack gode gud att hon fanns kvar. Två dagar eftermig hade det ringt en annan tjej och ville ha henne!Men då var hon redan min!!!


Gudmor till henne är Adelia och syrran förstås!!!!


   


Väl på väg mot bilen så slet hon sönder matpåsen, och en matpåse till... flertalet ggr sprang hon i bilen och slet i allt hon kunde!!!


   


Lilla Exi som hon inte kommer heta men har inget namn just nu, var sötast!

När jag skrev på pappren, utan glasögon Adelia, så sa jag: Nu har ni sålt den finaste valpen till mig!


Om hemresan kommer det mer!

Välkommen til vår familj lilla Qbaz Exi!Av Ingela Karlsson - 31 maj 2013 10:29

Det blev mitt rekord i dag, eller vårt!


Vi for till Västervik med Nancy som sällskap! Lotta mötte vi upp vid macken, i tid! Det ni!


Vi var där vid 8 så vi hade gott om tid att rasta och värma upp stollan. Körde på samma upplägg som förra veckan. Med vetskap om vad det ger för + och vad det ger för -!


Lottningen blev, ja det var tre ljuslyktor. Blå, lila och vit. Jag älskar lila! men bara för det tar jag inte den, för den jag brukar vilja ha är alltid nummer ett!

Tar den vita! Nummer 1! Jaha förvånande.... Haha börjar bli van på det tror jag! Fast första gången i år av våra tre starter!Så här blev det:

Sitt i grupp 9 tramp

Plats 10

Ff 10

Z 10

Ink 10

Dirr app 9,5 rörelse i mun

Hopp metall 10

Vittring 10

Fjärr 10Ja hon gick riktigt bra. Innan grupp momenten när vi stod och väntade på inrop dundrade det så hon sjönk i hop, och då var det fram med bollen snabbt. Släpper det inte där då är det bara att bryta! Men hon släppte det ok.


Överlag var hon som jag vet med det upplägget, gränsen att hon går mig ur händerna och då kommer ljudet! Jag kostade på mig at belöna henne mellan momenten. Vet vad det kan innebära i hennes kola, men i dag gick det ganska bra. Ngt skall mellan blev det men annars bra.


           


Ff kändes inte så som det såg ut enligt andra, tyckte hon var lite lost ngn gång. Z kändes skitbra!

Ink var bra! Rutan verligen super! Dirr app bra tempo!!!! Hopp metall skitbra! Vittringen, den bästa hon gjort på tävling!!!! Fjärren. Jättefint!!! Ngt långsamt. men hon tog återigen alla kommandon på första, trots hennes felriktade tankar!!!! Känns som hon blivit ngt bättre där!!!!Ja jag var riktigt nöjd med rundan! Jag är glad jag dragit på henne lite trots det kan kosta men det kan också ge lite extra. Hennes upplägg är en balansgång!

Hon är på och galen i allt som innebär fotposition. Sedan tapapr hon lite i sitt tempo i fartmomenten! Hon är ju inte den där stolliga BC som har springet! Kanske önskar jag det vore lite mer tvärtom?


Slutpoängen blev i alla fall 315,5 p. Jag blev chockad!


Oerhört glad över det! Sedan har jag ju goda vänner som informerar mig om hur jag ligger till inför nästa års SM kval.


Hon hade räknat ut att på mina tre starter hade jag ett snitt på 297 p.


Grattis till Nancy som vann klass 2 med Mattis och fick ett fint första pris, och en superrunda med Mogge i klass 3!!! Grattis till Lotta och Enzo för en fiin runda och ett första pris på 176 p!


Hem for vi för att fara till Ullared på semester ngr dagar!


Av Ingela Karlsson - 26 maj 2013 23:15

Veckan som varit har varit spännande men slutade lite tråkigt, ledsamt.


I början av veckan föddes min valp. Som jag varit med om sedan tilltänkt parning nästan och sedan från parning och fram tills nu! De föddes. Det fanns en tecknad tik, som jag efter två dagar fick reda på att den skulle flytta till mig!!!

Lyckan var stor kan jag lova. Jag gillade denna tik enormt mycket, och hanhundsvalet gjorde den perfekt för mig!

Kenneln har jag gillat sedan jag skaffade Nike då den var på tapeten då med.Men min valp, den enda svart med gula tecken överlevde inte. I dag fick jag beskedet att hon somnat in!


Fy vad jag blev ledsen!!! Jag har verkligen sett fram emot denna lilla varelse! Planerat min semester efter det, planerat att vi skulle semestra samtidgt vi skulle hämta.0N u gick allt i kras. Nu blev det inget.Kenneln som jag verkligen gillar var så himla snäll och erbjöd mig en grå. Jag förstår det var många i kö på denna kull. Jag har försökt förlika mig med tanken att ha en gråben vid min sida, men det går inte. Det är inte min färg!

Jag vill ju ha en klassiskt tecknad eller en svart med gula tecken i värsta fall. Så jag tackade nej! Mot bättre vetande!!!!


Det var det ledsamma!I morgon ska vi tävla i Västervik. Var ute och körde ett pass med Viska som förra tävlingen! Hon kommer ligga på gränsen. Det vet jag. Men jag måste trissa till vissa saker inför SM nu!


             


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se